Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi a velemenyetek errol?

Mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés

Voltak nagy baratsagaim, de mindegyik veget ert. Senkinek sosem okoztam semmi rosszat, sot en vagyok az, akit ha hajnal 4kor hivnak fel is meghallgatom az illetot.

Legtobbszor azert lett vege, mert eltavolodtunk, az illeto jobban erezte magat egy masik szemellyel. Valogatos vagyok a teren nagyon, hogy kit engedek magamhoz kozel. Nagyon jo emberismero vagyok, es ritka akinek megnyilok, akikkel ezt megtettem elvaltak utjaink. Olyan is volt, hogy valakinel ereztem, hogy tavolodik tolem es hagytam is.

Olyan is volt, hogy az egyik "baratno" az utolso pillanatban szolt, hogy amugy ma lesz szulinapja bulija ha van kedvem menjek, en persze mentem mert vagytam a tarsasagra, de igy visszagondolva ez gaz volt reszemrol.

Most kismamakent vannak akik nyitnak felem, de annyira bennem van a gimi es az egyetem alatti rossz tapasztalatok, csalodasok, hogy en mar eldontottem, nem szeretnek baratnot, nem akarok senkit kozel engedni magamhoz csak a csaladom es a ferjem mindrnki mas hagyjon. Termeszetesen erre jottek a szuleimtol, ferjemtol is a valaszok, hogy ez igy nem lesz jo. Hiaba ír ram a szomszed anyuka beszelgetni, nekem nincs kedvem..nem akarok baratkozni senkivel. Tudom, hogy ez a csalodasok miatt alakult igy.

En nem tudok felszines kapcsolatokat kialakitani, csak mélyet.

Milyen tanacsokat adnatok? En tok jol el vagyok egyedul, boven eleg h jo ferjem van, normalis csaladom akikre mindig szamithatok es a tobbiek hagyjanak beken, igy minden csalodastol megovom magam.

Az instam tele van ismerosok ilyen-olyan csajos kiruccanasaival, meg mikor szulinapjuk van kb 30 megjeloles h boldog szulinapot xy. Mondom tee joo eg..hogy lehet valakinek ennyi baratja??

Mit lehet ezzel kezdeni? Szerintem ezzel semmi baj nincs, megis olyan szomoru fejjel neznek ram mikor azt mondom nincsenek barataim es nem is akarok. Miert baj?

okt. 18. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Anyukák közt márpedig praktikusági kapcsolatok mennek csak. Bnőket ne is várj.

Ez a hol en vigyázok a tiédre hol te az enyémre, vagy fogadom szülinapra, hol meg te az enyémet. Es a gyerekek legalább jóbarati kapcsolatokat alakítanak ki így megbizhato felügyelet mellett.

Vagy nem kell egyedul kinlodni a játszótéren se, mert sorstárs is van.

Az online kapcsolatokat meg nem is értem minek nézed. Az nem kapcsolat.

okt. 18. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem máshogy kellene erre nézned.Az emberek nagy része sajnos felületes a barátságaiban/párkapcsolataiban,nem kötődnek a másikhoz érzelmileg,úgy tekintenek a másikra,mint akivelkitöltik az idejüket.Azt gondolom,aki ilyen,az előbb utóbb megszívja.Nekem is volt barátnőm,aki akkor hívott,mikor magányos volt aztán amikor annak az élethelyzetének vége lett,ritkította a találkozókat.Nagyon rosszul esett huszonéves fejjel,de utólag visszagondolva csak egy igazi gyökérnek látom.Nekem a nehézségben sem kellett olyan,aki nem felel meg,akkor voltam inkább egyedül-akinek a bajban jó voltam,akkor vajon utána miért is nem...ez szimpla kihasználás.Az értékrendembe nem fér bele mások felé mindez,így magasról teszek azokra,akik megtették felém.Két ilyen ember volt az életemben.Most mindkettő elvált,a baráti kapcsolataikat leépítették.

Próbálj beszélgetni emberekkel úgy,hogy ne az legyen a fejedben milyen barátság lesz/nem lesz belőle.Ha közel kerülsz valakihez,úgy is érezni fogod.Persze csalódhat az ember,dehát ez benne van a pakliban mindig-túl kell lépni rajta.Viszont kár elvenni az esélyt olyanoktól,akik őszintén képesek a másik embert szeretni-kevés ilyen ember van-ezt el kell fogadni és sajnos több a fentebb említettekből-de ők egy idő után mindenkivel ezt fogják tenni.

okt. 18. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyébként jó,ha van legalább egy barátnőd.Amikor ugyanígy voltam,mint te,én sem éreztem hiányát de néhány éve megismertem egy lányt és akkor jöttem rá,mennyire kellett ez.Sokkal egészségesebbnek érzem magam lelkileg,ha kicsit ki tudok vele kapcsolódni.
okt. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!