Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Maradjak egyedül vagy legyek...

Maradjak egyedül vagy legyek olyannal aki nem tetszik ?

Figyelt kérdés
Olyan barátnőim voltak akik annyira nem tetszettek,de nem akartam egyedül maradni. Most hogy 40 éves vagyok egyedül vagyok és mindig is olyan lányok tetszettek akik nem jöttek össze velem mert tudom hogy túl jól néznek ki hozzám képest. Van hogy úgy vagyok hogy jobb egyedül mert olyan nem kell aki nem tetszik de van hogy meg hiányzik valaki. Nem tudom mit csináljak. Keressek olyat aki nem annyira tetszik és legyek vele vagy inkább maradjak egyedül ? Amugy félénk vagyok ismerkedni.
okt. 15. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az egyedüllétnél nincs rosszabb. A szépség múlandó, ráadásul arra sem garancia, hogy jó lesz vele együtt élni, úgyhogy gondold át, hogy mutogatni akarod, vagy társra vágysz.
okt. 15. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Tehát számodra csak és kizárólag a kinézet számít ha társkeresésről van szó...

Ugyan akkor magányos vagy.

Ezt érdemes átgondolni, mert egy csinos pofitól nem feltétlen leszel kevésbé az.

okt. 15. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Kérdés mit értünk "nem tetszik" alatt. Nekem több ismerősöm nyíltan megmondta, hogy a barátnőjük külsőre nem vonzó, de nem ezért vannak velük, hanem azért, mert emberileg, mint társ kiegészítik egymást.

Nyilván ha nagyon nem vonz nem csak külsőre, hanem természetre sem, akkor jobb egyedül maradni. De minden más esetben az egyedüllét az szar.

okt. 15. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt hozzátenném, hiába tetszik valaki, ha belsőre nem passzoltok össze, abból nem lesz együtt élés.
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Maradj egyedül. Akkor legalább csak neked szar, de ha összejössz valakivel aki nem tetszik, akkor mindketten szívtok.
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

úgy beszélsz a nőkről, mintha összesen egyetlen tulajdonságuk lenne, az is csak kétféle, mégpedig a tetszik arcra, és a nem tetszik arcra kategória

ha van egy kifejezett zsánered, arról ideje lett volna ebben a korban már lejönni, mert baromság az egész

ha viszont csak a szerint válogatnál a nők között, hogy melyikről lehetne jó címlapfotót gyártani, el kell keserítselek, de az ilyen dolgon ívén történő ismerkedés nagy kalap sz@r lesz majd kapcsolatként

gondolod, hogy azért fogsz tudni jókat beszélgetni egy nővel, mert "tetszik"?

vagy, ha "tetszik", akkor tutira röhigcsélni fog a humorodon?

micsoda butaság ez

okt. 15. 23:52
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
74%
Ne maradj egyedül és legyél olyannal aki nem tetszik.
okt. 16. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Keress olyat, aki valamennyire tetszik, jól kijöttök. Egyedül nagyon rossz lenni és nem mindenkinek adatik meg, hogy a nagy szerelmével legyen. Olyannal nem szabad összejönni, aki egyáltalán nem tetszik.
okt. 20. 01:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha neked csak a külső számít, nem kár érted. De inkább maradj egyedül, és ne tedd tönkre egy másik ember életét csak azért, hogy legyen aki kiverje neked néha.
okt. 28. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!