Hogyan élítek meg a betegséget magányosan, tehát amikor betegek vagytok kihez tudtok fordulni ki tud segíteni lelkileg, testileg?
Figyelt kérdés
Nekem vagy szerintem a magányban ez a legrosszabb ugye mikor beteg vagyok akár könnyebb akár súlyosabb betegség szer úgy érzem hogy magamra vagyok hagyva ugye egy pár esetében a pár ott van mellette, kíséri, fogja a kezét segíti, de ha magányos vagy magadra vagy utalva..okt. 12. 18:04
1/4 anonim válasza:
Nehezen. A legrosszabb volt az utóbbi időben, mikor egy komolyabb vizsgálat előtt kérték, hogy ne egyedül menjek, legyen aki hazakisér. Nem volt.
2/4 A kérdező kommentje:
1. De ennyire nincs senkid rokon barát stb.?
okt. 12. 18:17
3/4 anonim válasza:
Hát én ha beteg vagyok, pont hogy inkább egyedül szeretek lenni, mivel olyankor nagyon nem vagyok a toppon.
4/4 anonim válasza:
1. vagyok - Sajnos a szüleimet már eltemettem, rokonok távol élnek, leginkább országhatáron kívül. Ez van. Az óra ketyeg mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!