Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A csúnyaság és a magány...

A csúnyaság és a magány szorosan összefügg?

Figyelt kérdés
Általában aki csúnya az magányos merr senki nem akar magának egy csúnyàt ami érthető is... esetleg egy csúnya egy csúnyával lehetne kapcsolatban de ez sokszor megalkuvás és attól még magányos lesz, ez a társas magány, hiszen nem igazán szeretne mellette lenni csak kényszerűl
szept. 9. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
A "csúnya" emberek saját maguk köré építik a falaikat. A téglák az előítélet, a kognitív disszonancia, a lustaság és a vélt tehetetlenség.
szept. 9. 12:09
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem feltétlenül.

Még nyáran láttam egy nagyon csúnya és igénytelen nőt a dohányboltban, valami pasival volt.

szept. 9. 12:11
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Ezt kijelenteni hogy csúnya hülyeség. Kinek mi. Emellett nekem volt egy kifejezetten nem előnyös kinézetű ismerősöm aki közölte hogy ha a szépségével nem is, de a dumájával föl fogja szedni az összes csajt (gyönyörű bombázó felesége van több gyerekes család apa azóta) . A "csúnya" emberekkel annyi baj van hogy elhiszik magukról hogy ha nem angyali szépségűek akkor nincs is értelme az életüknek, és elzárkóznak a világtól, pedig ez nem igaz
szept. 9. 12:14
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Nézz szét az utcán. Nagyon sok olyan pár van, ahol egyik fél sem szép, hanem átlagos vagy kifejezetten csúnya. Vagy ha nem is konkrétan csúnya, de ápolatlan, gázos viselkedésű. Mindenki megtalálja a saját "közegét".

Baráti, munkahelyi kapcsolatoknál meg egyáltalán nincs jelentősége. Azt kerül el messzire, aki ápolatlan, büdös. De ennek nincs köze a csúnyasághoz. Szép és csúnya emberek is lehetnek igénytelenek.

szept. 9. 12:16
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

"Általában aki csúnya az magányos"

Nem mondanám.

Inkább az ilyen önmarcangoló, mindig panaszkodó-kesergő, minden bánatukért külső okokat kereső, tehetetlen alakok, mint a gyakoris incelek, ők szoktak tipikusan magányosak lenni. De értük nem is kár.

szept. 9. 12:18
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

Csúnya vagyok, de sosem voltam magányos.

Mindig volt párom, barátaim is voltak.

szept. 9. 12:28
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Megint a napiincel...
szept. 9. 12:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Sajnos összefügg én is ronda magányos vagyok 28 évesen annyira tapasztalatlan vagyok hogy már ezért is kár ismerkedni.
szept. 9. 12:56
 9/15 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valakinek teszem fel nem lesz barátnője, mert hát nem előnyös a külseje....attól még nem kell, hogy magányos legyen.

Ha nincsenek barátok, se rokonok, se kollégák akivel összejárjon, akkor igen, akkor otthon mély magányba süllyedhet.

szept. 9. 12:58
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 Még el is lehetne fogadni ha időnként nem kérdezik meg hogy mikor szeretnék nősülni vagy van már barátnőm ha nincs miért nincs. Pedig ha rám néz ott a válasz.
szept. 9. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!