A csúnyaság és a magány szorosan összefügg?
Nem feltétlenül.
Még nyáran láttam egy nagyon csúnya és igénytelen nőt a dohányboltban, valami pasival volt.
Nem. Nézz szét az utcán. Nagyon sok olyan pár van, ahol egyik fél sem szép, hanem átlagos vagy kifejezetten csúnya. Vagy ha nem is konkrétan csúnya, de ápolatlan, gázos viselkedésű. Mindenki megtalálja a saját "közegét".
Baráti, munkahelyi kapcsolatoknál meg egyáltalán nincs jelentősége. Azt kerül el messzire, aki ápolatlan, büdös. De ennek nincs köze a csúnyasághoz. Szép és csúnya emberek is lehetnek igénytelenek.
"Általában aki csúnya az magányos"
Nem mondanám.
Inkább az ilyen önmarcangoló, mindig panaszkodó-kesergő, minden bánatukért külső okokat kereső, tehetetlen alakok, mint a gyakoris incelek, ők szoktak tipikusan magányosak lenni. De értük nem is kár.
Csúnya vagyok, de sosem voltam magányos.
Mindig volt párom, barátaim is voltak.
Attól, hogy valakinek teszem fel nem lesz barátnője, mert hát nem előnyös a külseje....attól még nem kell, hogy magányos legyen.
Ha nincsenek barátok, se rokonok, se kollégák akivel összejárjon, akkor igen, akkor otthon mély magányba süllyedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!