Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha lassan 40 éves szűz férfi...

Ha lassan 40 éves szűz férfi vagyok,korábban próbálkozott 3,4 nő de nem éltem a lehetőséggel akkor megérdemlem a sorsom?

Figyelt kérdés
aug. 27. 04:04
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Ha te így érzel akkor egészségedre.

De nem vagyunk egyformák.

Nekem speciel egy ronda nőre eleve fel sem állna... Szóval még ha akarnék se tudnék sokmindent kezdeni vele.

És az oké, hogy nem lehet mindenki topmodell, de van aki még igénytelen és buta is. Hát az olyan nekem biztos nem kéne.

Nekem sem az a célom, hogy topmodellt fogjak, hanem egy normális, nőies, igényes külsejű nőt.

És nem hiszem, hogy ezen alapvető igények miatt bárkinek hibáztatnia kéne magát.

jan. 14. 10:58
 52/54 anonim ***** válasza:

Arrol nem is beszelve hogy én csak a rondat erdemelem ezzel meg nem vagyok kibekulve

Akkor inkább senki se legyen

jan. 14. 11:14
 53/54 anonim ***** válasza:

50#

Nem a nálam sokkal idősebb nőkről beszéltem, és nem is az életmódja miatt az arra érdemtelenekről. A korombeli csajokról, akik az adottságaik miatt vannak háttérbe szorítva.

De egyébként viselkedésükben, gondolkodásukban normális, szerethető nők.

jan. 14. 21:23
 54/54 anonim ***** válasza:

Altalban a csunyasag meg massal is szokott parosulni. Bunko stilus, putri eletmod....vagy csak egyszeruen ugyanolyan gonoszak mint a szep tarsaik!!

37/f Mostmar noellenzo!

jan. 15. 10:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!