Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha lassan 40 éves szűz férfi...

Ha lassan 40 éves szűz férfi vagyok,korábban próbálkozott 3,4 nő de nem éltem a lehetőséggel akkor megérdemlem a sorsom?

Figyelt kérdés
aug. 27. 04:04
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
20,irtam hogy mi volt a probléma
aug. 27. 16:57
 22/54 anonim ***** válasza:
13%

Tetszettek neked azok a nok? Akkor viszont saros vagy a dologban.

Amugy en is a te utadat jarom, de.....

Nalam osszesen ket no probalkozott, mind a ketto idosebb, az egyiknek maradando testi fogyatekossaga volt.

Mondjuk nekem Rak Holdam van, tudok nokkel beszelgetni, azzal nincs gond.

40F incel

aug. 27. 17:03
 23/54 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha el tudsz magaddal számolni; mit miért tettél, akkor nincs nagy baj.
aug. 29. 19:54
 24/54 anonim ***** válasza:
Nekem is volt màr ilyen és nem éltem a lehetőséggel amit nem bántam meg. Ahogyan a nők is eldöntik ugyanúgy neked ia jogod van ez 2 emberen múlik mindig l, csak tőlünk férfiaktól ez ritka jelenség mert a legyet is röptében ugyebàr..
aug. 29. 22:50
 25/54 indaboy ***** válasza:

Ez egy baromi nehéz kérdés. A sorsod nincs kőbe vésve, max később éled meg azt, amit mások 15-16 évesen.

Ha nem tudsz beszélgetni csajokkal, megszólalni, akkor az önbizalmadon kell dolgozni. Hogy kihagytad a lehetőségeket, azzal nincs gond. Ha összeszámolom, mennyi csajt kihagytam, igen magas számot kapok 15-20 legalább. A fizetős gáz, ha elsőnek oda mész, akkor már normális kapcsolat nem fog érdekelni.

Én a helyedben elmennék ahogy korábban írták edzőterembe, az ad egy lökést a magabiztosságodban. Ott már a beszélgetni is tudsz csajokkal, mióta edzenek, milyen kaját javasolnak, stb. Esetleg elmész valamilyen tánciskolába, Salsa táborba, fax tudja mik vannak még, az is opció lehet, ha nem akarsz éveket tölteni a testedzéssel. Ha tudsz jól táncolni, azt a csajok imádják, az is magabiztosságot tud adni, főleg ha jó is vagy benne. Mondjuk ez is hónapokba telik, de a leírtak alapján pár hónapon nem fog múlni semmi. Ha a magabiztosságod megvan, akkor a társas kapcsolataid is változni fognak, szerezz új barátokat, haverokat. Velük elmész pár szórakozóhelyre, jönni fog a dolog magától. Vagy elmész haverokkal pár napra a Balaton mellé, valamilyen fesztiválra, stb.

Vagy felregelsz egy társkereső appra, weboldalra, elittárs, vagy valami ilyesmi. Tindert én elkerülném, nagyon sok a kamu profil. De FB-on is van egy csomó társkereső csoport.

Az megint más kérdés, hogy vadidegen emberektől várod a megoldást és/vagy visszaigazolást az életedről és döntéseidről. Te döntöttél így, de a kezedben van a változtatás lehetősége. Az első lépés lesz nehéz, szóval egy kalappal :)

aug. 30. 12:24
 26/54 anonim ***** válasza:

"A fizetős gáz, ha elsőnek oda mész"

Ebben a korban mar nem annyira gaz.....

40F incel

aug. 30. 12:47
 27/54 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gàz. Ha ezen múlik nyugodtan fizess be. Amikor épp nem volt csajom én is kipróbáltam. Nem bántam meg
aug. 30. 13:17
 28/54 A kérdező kommentje:
Voltan prostinál,nem alakult jól,egy trauma volt
aug. 30. 13:23
 29/54 anonim ***** válasza:
24%

Sajnos keves a jo szolgaltato, foleg Magyarorszagon, ahol boldog-boldogtalan k-nak all.

40F incel

aug. 30. 13:28
 30/54 indaboy ***** válasza:

Nem a prostikkal van gond, de elsőnek, 40 évesen nem ajánlanám, mert akkor a büdös életben nem fog normális csajjal szóba állni. Van egy ilyen ismerősöm, ő sem tudott egy értelmes szót mondani, ha nővel beszélgetett. Volt vagy 30, amikor fizetős csajhoz ment, mert nem akart szüzen meghalni. Azóta csak kurvázni jár, pedig lett volna értelmes nő, aki össze akart volna jönni vele. A normális, kapcsolatot kereső nők már csak barátként néznek rá, mert mást nem tud nekik adni, és lehet hogy már nem is akar.

De a kérdezőn múlik mit kezd magával, vagy hogy ti hova mentek, kurvázni, és kockáztattok egy lehúzást, verést, valamilyen fertőzést, vagy maradtok otthon és vártok az igazira.

aug. 31. 08:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!