Hogy vegyem rá magam, hogy kimozduljak?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs senki akire számíthatok, aki kirángatna néhanapján otthonról. Elmegyek dolgozni/vásárolni/ügyet intézni de kb semmi más. Otthon punnyadok, sorozatokat nézek stb. Nagyrészt egész jól elvagyok így, de úgy gondolom, hogy legalább 1-2 havonta jó lenne valahova elmenni, akár csak egy étterem, mozi, céltalan mászkálás, bármi. De egyszerűen nincs kedvem elindulni, nem bírom rávenni magam, és az is igaz, hogy bármennyire is jól elvagyok magam, ilyenkor jó lenne a társaság. Van családom, de ők se akarnak sehova menni. A kollégákkal is jóban vagyok, néhánnyal baráti a viszony, de munkaidőn kívül inkább a családot választják.aug. 19. 07:41
1/5 anonim válasza:
Nekem is csak ugy menne ha van hozzá társam. Máskepp hogy en egyedul baktassak mindenhova meg egyedül üljek be mindenhova egyedul utazgassak én már ebbe belefáradtam nem erdekel.
2/5 anonim válasza:
Ha valami fontos számodra abba időt és energiát fektetsz. Ha fontos számodra, amiket felsoroltál, akkor menj el egyedül. Ilyen egyszerű. Ha nem mész, akkor nem is olyan fontosak.
3/5 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy megtettem, de az az igazság, hogy nem igazán élveztem. Ha pl elmentem egy moziba állandóan azon járt az eszem, hogy milyen jó volt amikor valakivel együtt voltunk, és pl jókat röhögtünk stb. Csak szomorúvá tesz, ha egyedül megyek, így egyre nehezebb mégis elindulnom otthonról. A régi barátokkal évi 2-3 alkalommal összeülünk, grillezünk, társasozunk stb, de ez nem sok, már nagyon szétszakadtunk, örülünk, hogy ennyit is sikerül összehozni egy évben.
aug. 19. 07:53
4/5 Szolovjov válasza:
Én tegnap is egyedül voltam repülőnapon, előtte traktor pullingon. Egy csomó olyan ember vesz körül, aki hasonlít rám, mert közös az érdeklődésünk egy része. Így nem érzem magam egyedül.
5/5 anonim válasza:
Írtad, hogy vannak kollégáid, akikkel jóban vagytok. És, ha feléjük nyitnál kicsit? Hátha lesz köztük valaki, aki mégis kapható lenne egy olyan programra, ami mindkettőtöknek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!