Mi vesz rá embereket arra, hogy ebben a hidegben a meleg lakásból kimozduljanak és sportoljanak?
A hideg 5 fok körül kezdődik. Még bőven viselhető idő van.
Futottál te már mostanság? Kimelegedsz és nem fázol egy pillanat alatt. Reggel (izé, hajnalban) kellett szaladnom a buszhoz és nem voltam túlöltözve. A buszon már vettem lefelé mindent, amit nem szégyelltem pedig nem fűtöttek.
Ja, és a betegséget inkább baci vagy vírus okozza, nem az hogy ért egy kis hűvös szellőcske.
Lusta vagy ennyi az egész.
Mondjuk azért járok kondizni,hogy jobb és jobb pali legyek,erős,fit egészséges aki simán bírja a strapát akit a párja szétszed mert be van gerjedve rá.
Te csak igyad a forròc csokit,meg edd a chipset nagyon vonzó erős egészséges meg feszes leszel,JA NEM.
Ellenben egy löttyös dagadt igénytelen nő vagy pali.
Én ugyanúgy, ahogy egész évben, hetente járok úszni.
Kint lehet bármilyen idő, hiszen bent ugyanolyan meleg van.
Ha jól megszárítom a hajam, és nem fázok meg. Egy nátha pedig bárkinél beüthet.
Amúgy úszás után hazamegyek, beteszek egy jó filmet, és majszolok hozzá valami nasit, vagy leülök írni vagy olvasni egy kávé társaságában.
Kapaszkodj meg, amíg sportoltam a másfél órás edzések előtt még hóban is futottunk kint heti háromszor. Sose voltam beteg.
Egyrészt nem a semmiért, másrészt akinek egy leheletnyi fogalma van a sportról az nem lesz attól beteg, hogy hidegben kint fut. (orron át belégzés, kimelegedve azonnal irány be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!