Mi vesz rá embereket arra, hogy ebben a hidegben a meleg lakásból kimozduljanak és sportoljanak?
Figyelt kérdés
A hideg egyenlő azzal, hogy tea, forrócsoki és sütievéses időszak van. Néhányan meg kint futnak, vagy kondiznak, aztán jól lebetegednek a semmiért.2019. okt. 7. 19:45
11/19 anonim válasza:
10-es ne törődj vele ez a bombanős kérdező aki még egy kisfiú szinten lévő csicska szegény.
Se egzisztenciája,se célja,se ambíciója,se teste nincsen ellenben lusta meg szìdja a szép nőket,hogy miért nem gerjednek rá miközben semmit se tud nyújtani.
12/19 anonim válasza:
Passz. Alapból nem értem valaki minek sportol hogy bírja ki? Nyàron meleg van, most meg hideg, fàrasztó is. Ezeknek biztos nincs dolguk otthon és nem fàradnak el.
13/19 anonim válasza:
Megfelelő futóruha, cipő, motiváció, és máris nem nehéz. Heti 4-5 alkalommal futok, és ez alól a téli időszak sem kivétel. Fázni nem szoktam, elindulni néha tényleg nehezebb télen, de csak elindulni. Beteg ritkán vagyok, ha vagyok, sohasem a futás miatt, hanem elkapnom valakitől. Futottál már valaha életedben, úgy a saját örömödért, egészségedért, testedért? Ha nem, próbáld ki, és jó esetben rájössz, mi visz rá embereket arra, hogy “ebben a hidegben a meleg lakásból kimozduljanak és sportoljanak”.
14/19 anonim válasza:
Semmi. Itthon edzek.
Badumm tss!
15/19 anonim válasza:
Négyes te egy igazi kemény csávó vagy! Ja nem :) hiába vannak izmaid ha erőd nulla :D haverom szarrá gyúrta magát, én egy vékony ge...ci vagyok. Fát hasogatunk nyáron és a gyerek hiába van kigyúrva, nem bírta a strapát. Mire ő egy kis kupac fát össze hasogatott addigra én 8x annyit össze hasogattam. Ugyan ezt a srácot megkértem egyszer hogy pakoljuk ki a lakásomból a bútorokat mert ki akarom festeni a falakat. Nap végére a gyereknek minden baja volt :) szóval attól hogy valaki Forró csokit iszik meg chipset eszik, nem jár gyúrni nem azt jelenti hogy gyenge. Az erő nem az izmokban rejlik. Az csak esztétika, felvágás ;)
16/19 anonim válasza:
15-ös jó,se favágó se bútorcipelő nem vagyok,amúgy bírnám.
Viszont akkor ha már méregetés,te milyen csajt szedsz össze könnyedén meg én milyet minőségben akkor azt is vessük össze.
17/19 anonim válasza:
Mondjuk én nem sportolok,de most hajnalban se volt az a nagy hideg,mint amit vártam.Egyébként,ha mozogsz nem fázol.
18/19 anonim válasza:
Nekem olyan csaj nem is kell aki az izmaimra megy. Voltak már szép barátnőim pedig nagyon kevés izom van rajtam. Szóval nem ezen múlott hanem azon hogy jó volt a dumám.
19/19 anonim válasza:
Mozgás közben nem fázol, max. az első pár percben. Rendszeresen futok, télen is, a legtöbbször akkor is pólóban, rövidnadrágban, kb -5 foknál felveszek egy hosszú ujjút, mégis évek óta nem voltam beteg, a hideghez pedig teljesen hozzá lehet szokni. Tegnap reggel is csak egy póló és rövidnadrág volt rajtam, hiába volt -1 fok, 10 perc futás után egyáltalán nem fáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!