Miért vagyok ennyire szerencsétlen minden téren?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van már az egész életből nem bírom már elviselni a sok rossz embert. Mindenki olyan szemétláda tisztelet annak a kevés kivételnek. Itt vagyok lassan 37 éves meggyötört lelkileg sérült nő és nem látom semminek az értelmét. Főleg mióta édesanyám itthagyott engem azóta minden még sokkal nehezebb. Semmi nem jó körülöttem. A párkapcsolatom is pocsék csak nyűglődés. Munkát se találok hónapok óta olyat ami tényleg jó is lenne. Ahol dolgoztam onnan elküldtek 1 év után mert nem volt szimpatikus a kêpem de nem tudom miért. Mindenhol pofára mennek a munkahelyen is. A lelki sérülteket kicsinálják bántják. Ez volt gyerekkoromban is ott is mindig csak bántottak a lelkembe gázoltak. Felnőttként meg nagyon nehéz boldogulni. Minden csak arról a mocskos pénzről szól ha nem dolgozol akkor éhen halsz mert nem lesz pénzed. Utálom ezt a világot bárcsak sose kéne dolgozni menni emberek között lenni. Nekem nem is a munkával van bajom hanem az emberekkel mert mindenhol vannak rosszindulatúak. Egyedül akarok dolgozni senki mással. Utálom az embereket napról napra egyre jobban. Ráadásul több mentális problémával is küzdök pl: pánikbetegség, szorongás, depresszió, szociálisfóbia, társfüggőség. Tönkre mentem már idegileg a rossz párkapcsolatok miatt amikben voltam. Sose becsültek meg a párjaim ha meguntak eldobtak mint egy rongyot. Pedig ên nagyon tudok szeretni a végsőkig kitartok a párjaim mellett. Csak nekem is vannak elvárásaim mint mindenkinek. Elegem van mindenből szívem szerint mennék az anyu után mert már nem bírom ezt a nyomást. Itthon se ért meg senki a testvérem se tudja hogy én milyen is vagyok valójában. Ő csak küldene dolgozni. De nem olyan egyszerű nekem munkát találni. Már sokszor magamban beszélek mikor egyedül vagyok itthon mert nem ért meg senki. Nagyon magányos vagyok. Nem akarok a diliházba kikötni. Mit tegyek?aug. 15. 07:16
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
És kezelés alatt vagy?A szociális fóbia igen csak torzítja a külső világot. Nem minden ember rossz, amikor valaki ezt mondja, akkor pont, hogy benne van torzulás. A legnormálisabb dolgok mögé is rosszat lát. Ezeket a lelki problémáidat, ha megfelelően kezelik, akkor minden helyre fog jönni és másképp látod majd a világot. Csak kemény és több év mire felküzdöd magad egy szintre.
4/8 A kérdező kommentje:
Szedek gyógyszert pánikbetegségre már 4 éve de az emberek iránti utálatot akkor se tudom legyőzni. Megvan az okom rá,hogy utálom őket vagyis akik körbe vesznek. A falu ahol élek tele van mérgező emberekkel akik mindig csak másokkal foglalkoznak ahelyett,hogy a saját házuk táján söprögetnének. Ez a dolog engem mindig is irritált ha velem voltak elfoglalva. Ên se ütöm bele az orrom más emberek életébe akkor velem se foglalkozzon senki.
aug. 15. 07:46
5/8 anonim válasza:
Kezdj el neten barátkozni. Az oldalon itt is vannak rendes emberek, akik szívesen dumálnak. Vagy FB csoportok.
Ha pszichológiailag problémád van, olvastál már a pszichológiáról, megoldásokról, metódusokról? Vagy ha nem, akkor saját magad kitaláltál egy elemzési módszert, amivel megfigyeled magad, tudatosítod a rossz gondolatmintáid és átírod őket?
Vagy akkor egyszerűbb: új pozitív, egészséges dolgokat szoktál csinálni? Sport, vagy meditáció, bármi.
7/8 A kérdező kommentje:
6 os maga az élet a baj mert nehéz :(
aug. 16. 09:36
8/8 anonim válasza:
Ha értesz valamihez, biztos fogsz találni munkát. Rossz emberek pedig mindenhol vannak. Nem kell törődni velük. A jókat kell keresni.
"A párkapcsolatom is pocsék csak nyűglődés" - Akkor semmi szükséged rá, csak fáraszt, lehúz, elszomorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!