Magányos pasik minek irtok ki ide kérdést amikor 1 nő sem vesz titeket komolyan?
ma 19:57
"Ezzel szemben én szimplán csak társalgok, kérdezek, aztán az idő úgyis eldönti, hogy akarunk-e találkozni is"
képcsere nélkül senki nem találkozik
ma 20:40
"A belső a lényeg, és nem a képcsere!"
Na ezen jót röhögtem,kifogom ezt irni kérdésbe,és majd meglátod mit fogol kapni az itteniektől.
Írtam olyat, hogy képcsere nélkül?
Ehhez a másik partner is kell, hogy több esze legyen, mint egy hintalónak, evidens, hogy érdekel a másik, viszont úgy nem lehet társat találni, hogy a csajok Pumped Gabo és C. Ronaldo ötvözetét szeretnék, a férfiak pedig szimplán egy playmate-et, DD mellekkel és 55 centis derékkal. Nem jövünk össze olyannal, aki zsigerből nem tetszik, de egy teljesen átlagos, sőt, az alatti csajra is én simán igent mondanék, hogy üljünk be egy filmre, aztán majd elválik. Ha van összhang, úgyis meg fog tetszeni. Én sem találkozom képcsere nélkül, de nem azzal kezdeném a mondandómat, hogy küldj képet, és az elvárások sincsenek az egekben. Felnőtt ember így ismerkedik.
Kérdező, senkivel sem cseréltem képet találkozás előtt.
Mégsem lett negatív eredmény egyszer sem.
Aki képet kért, válaszra se méltattam.
Én sem kértem soha.
Úgyis élőben dől el minden.
#15: ha nem fogadod el magad, mások sem fognak.
E
Negatív lesz a kisugárzásod.
Én mindig cseréltem képet tali előtt, szerintem alap dolog. Mondjuk az a csaj akit megdugtam elég rossz minőségű képet küldött magáról, alig láttam valamit belőle. Élőben kiderült, hogy elég csúnyácska az arca, viszont a teste baromi jó volt.
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!