Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos pasik minek irtok ki...

Magányos pasik minek irtok ki ide kérdést amikor 1 nő sem vesz titeket komolyan?

Figyelt kérdés
aug. 12. 16:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én is találkoztam innen már 5 nővel, igaz csak az egyikbe sikerült behelyezni a péniszem.
aug. 12. 20:45
 12/22 A kérdező kommentje:

ma 19:57

"Ezzel szemben én szimplán csak társalgok, kérdezek, aztán az idő úgyis eldönti, hogy akarunk-e találkozni is"

képcsere nélkül senki nem találkozik

ma 20:40

"A belső a lényeg, és nem a képcsere!"

Na ezen jót röhögtem,kifogom ezt irni kérdésbe,és majd meglátod mit fogol kapni az itteniektől.

aug. 12. 21:00
 13/22 anonim ***** válasza:

Írtam olyat, hogy képcsere nélkül?

Ehhez a másik partner is kell, hogy több esze legyen, mint egy hintalónak, evidens, hogy érdekel a másik, viszont úgy nem lehet társat találni, hogy a csajok Pumped Gabo és C. Ronaldo ötvözetét szeretnék, a férfiak pedig szimplán egy playmate-et, DD mellekkel és 55 centis derékkal. Nem jövünk össze olyannal, aki zsigerből nem tetszik, de egy teljesen átlagos, sőt, az alatti csajra is én simán igent mondanék, hogy üljünk be egy filmre, aztán majd elválik. Ha van összhang, úgyis meg fog tetszeni. Én sem találkozom képcsere nélkül, de nem azzal kezdeném a mondandómat, hogy küldj képet, és az elvárások sincsenek az egekben. Felnőtt ember így ismerkedik.

aug. 12. 21:06
 14/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, senkivel sem cseréltem képet találkozás előtt.

Mégsem lett negatív eredmény egyszer sem.

Aki képet kért, válaszra se méltattam.

Én sem kértem soha.

Úgyis élőben dől el minden.

aug. 12. 21:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez akkor oké, 14-es, ha mindketten meg vagytok magatokkal elégedve. Én pl. nem vagyok magammal, és nem akarok kínos találkozást, hogy látom a másikon, hogy nem erre számított.
aug. 12. 21:10
 16/22 anonim ***** válasza:

#15: ha nem fogadod el magad, mások sem fognak.

E

Negatív lesz a kisugárzásod.

aug. 12. 21:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Képcsere nélkül taliztatok??Okés,bárki küldhet kamuképet,de akinek van egy kis esze,ezt nem játsza el,mert látni a másik csalódott ábrázatát,baromi lohasztó lehet!Nekem v olyan párszor,h a pasi küldött egy fotót egy jóképű vkiről,aztán odaállított egy félkopasz pocakos,és ki v akadva,h elküldtem a pcsba,mert ha vki már az elején ekkorát kamuzik,h tudnál megbízni benne később??egy önbizalomhiányos fszra meg végképp nincs szüksége senkinek!Amúgy nekem senki ne mondja,h nem számít a külső:lehet vki jó fej,de ocsmány,az csak max haver lehet,mert ha vkitől undorodom,azzal bármilyen jókat röhögök,lefeküdni képtelen lennék!:/
aug. 22. 16:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Én mindig cseréltem képet tali előtt, szerintem alap dolog. Mondjuk az a csaj akit megdugtam elég rossz minőségű képet küldött magáról, alig láttam valamit belőle. Élőben kiderült, hogy elég csúnyácska az arca, viszont a teste baromi jó volt.

11-es voltam.

aug. 22. 17:22
 19/22 hgwell ***** válasza:
Kolbászhintóba kell ültetni a prémes-erszényes állatokat, hogy tudjanak termelni a téli aluszékonyságukra. A hód gátat szab a határoknak, a vízimalac nagy fülekkel születik, takarjuk be egymást szorgalmasan, hogy megéljük a holnapi fűrészelést is. A lányok nem lányok, hanem pokoli elázott korcs-torzszülöttek, akik mindenáron megkapják, amit akarnak, tehát csak el kell érni azt, hogy akarjon...és csak akarjon...és csak akarjon...
aug. 23. 23:27
 20/22 hgwell ***** válasza:
A lányok aztán csak ez kell neki, csak az kell neki, meg az is kell...mert jól elbaxtad, hogy megbaxtad aznap èjjel.
aug. 23. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!