Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos pasik minek irtok ki...

Magányos pasik minek irtok ki ide kérdést amikor 1 nő sem vesz titeket komolyan?

Figyelt kérdés
aug. 12. 16:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
25%

3 párkapcsolatom volt innen, igaz válaszok alapján, ha jól rémlik. Pár lazább kapcsolat is összejött.

Legutóbb tavaly jött össze találka innen. Szóval van esély. Inkább a kérdések, válaszok, mint az állandó rinya amit itt tolna sokan.

aug. 12. 16:52
 2/22 anonim ***** válasza:
33%
Próba szerencse
aug. 12. 16:53
 3/22 A kérdező kommentje:

1-es

"3 párkapcsolatom volt innen"

Ez kamu,mivel az itteni nők senkivel nem mernének találkozni,attól félnek hogy az illető sorozatgyilkos.

aug. 12. 16:55
 4/22 anonim ***** válasza:
6%
Okés, akkor neked kamu, nem csodálom, hogy neked nem sok jöhet itt össze neked, ilyen mentalitással felesleges is keresgélned.
aug. 12. 17:00
 5/22 A kérdező kommentje:

4-es

Figyelj én realistán látom a dolgokat,és itt az van hogy képcsere után azonnal tilt az összes csaj,ez már rengeteg kérdésnél is olvastam hogy sokan erre panaszkodnak,tehát lehetetlen nekik megfelelni külsőre,a belső meg őket nem érdekli,ezt egy másik kérdésnél is irták...

aug. 12. 17:02
 6/22 anonim ***** válasza:
50%

Tudjuk, tudjuk.. az összes nő felszínes és buta, nem veled van a gond.

Most már elnyugszol?

aug. 12. 17:05
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
Lehet a képpel van baj
aug. 12. 17:09
 8/22 A kérdező kommentje:

7-es

"képpel van baj"

persze hogy azzal,nem mindenki születik brad pittnek tudjuk

aug. 12. 17:24
 9/22 anonim ***** válasza:
79%

Nézzünk más aspektusokat.

Te is itt vagy. Magadat is semmirekellőnek tartod? Nem hiszem. Miből gondolod, hogy egyedül vagy ezzel itt? Nem nagyképűség azt hinni, hogy csak te vagy itt egyedül normális?

Ez egyébként sem társkereső, mindent lehet rendeltetésszerűen és logikátlanul is használni. A büféstől sem szoktunk kérni motorolajat, mert nem azért van. Esély persze mindig és mindenkor van, ha az adott személy bárhol és bárhogyan megnyilvánul. Lehet az előbbi mondatok racionális töltete is szimpatikus egy nőnek, és mindjárt rámír, de erre szimplán sokkalta kevesebb az esély, mintha eleve párkereső platformon lennék normális.

Valamint, a próbálkozások java ott bukik meg, hogy az első pillanattól potenciális partnert látnak a férfiak a nőkben, és kb. azonnal tepernek. Ezzel szemben én szimplán csak társalgok, kérdezek, aztán az idő úgyis eldönti, hogy akarunk-e találkozni is, a fullasztás a lehető legrosszabb taktika.

F/32

aug. 12. 19:57
 10/22 anonim ***** válasza:

Volt innen több kapcsolatom, sőt, itt ismertem meg a páromat, akivel 12 éve vagyunk együtt.

Nem vagyok se szép, se jó alakú nő.

És mégis sikerült!

A belső a lényeg, és nem a képcsere!

Adjuk meg egymásnak élőben az esélyt, ne kép alapján ítéljünk.

aug. 12. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!