Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem dob fel semmi...

Miért nem dob fel semmi pasikon kivul?

Figyelt kérdés

Amikor egyedul vagyok nincs párom volt hogy magamban társasoztam sakkoztam hobbiztam meg ilyenek és elvoltam, sehova nem is akartam menni se, teljesen elég volt ennyi, aztán a barátok ráncigáltak ki ebbol es mentünk szórakozni meg mindenhova. Akkor kezdodott hogy ezután nem tudtam már visszaülni abba hogy en magamban társasozzak vagy ilyenek.

Aztán lett kapcsolatom is az meg akkora dopping volt vele meg a haverjaival, hogy ezután meg a barátokban láttam meg azt hogy semmi kedvem visszacsöppenni abba.

Tehát kb ugy kell elképzelni hogy csinálsz x dolgot ami ad x adrenalint elményt vagy mit, ami boldoggá tesz, de aztán megtapasztalod hogy ennél sokkal ütősebb dolgok is vannak amik 2x élményt adnak, azután már nem érdekel az x dolog, de megtapasztalsz olyat is ami meg 3x szinten doppingol fel és akkor azután a 2x tűnik sivár unalmasnak már.

Igy a kapcsolat után 1 évvel se találom már fel magam. Magasabb az ingerküszöböm nem tudok otthon egyedul sakkozgatni játszani már(1x), a barátok(2x)már inkább zsibbasztanak és kellemetlen(azért is mert csalodtam is amugy bennük nem csak a világ nyilt ki velük, hanem kemény pofánvágásokat is kaptam egyúttal), és eredmény: magány elszigetelődés unalom depresszio ezzel meg motiválatlanság rondulás kiégés ez a tendencia meg a google szerint öngyilkossághoz is vezethet. Ne legyunk magányosak menjünk társaságba meg a tobbi. Csak engem nem érdekelnek emberek az unalmas sz.rságaikkal pl egyik panaszkodik hogy nincs párja másik a megélhetésre 3.állandoan vetot neki milyen jol megy mindig minden meg mennyi terve célja van.

Csak pasik érdekelnének. Már csak ez tölt el valamiféle izgalommal ha vkivel randiznék mennénk valahova es miénk lenne a világ ujra kinyílnék felpezsdülnék újra.

Aztán googles tanácsok szerint kitöréshez:

- járj el valahova pl tanfolyam

- sportolj meditálj táplálkozz

- segits másokon

Eljárok en munkába boltba meg kíntanfolyamra nekem nem ad semmit

Sport:nincs kedvem futni edzeni mert komolyan minek bakker? Meg mihez? Én elfogadom szeretem magam akkor is ha puha vagyok es nincs muszklim, meg ugyis irodában ülök egész nap, nem katona vagyok, hogy tudnom kéne 10 sec alatt lefutni 50 metert,meg a kutyát se érdekli fitt vagyok e vagy nem, akkor engem miért érdekeljen, meg ezek. Nincs semmi motiváciom.

Segitek másokon állandoan lehúznak így is a szomszed is rámjár lejmolni meg az utca is csak ezekkel van tele.

aug. 10. 12:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert egy lusta chipszabáló 😃 hát le is írta magáról
aug. 10. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert egy R1B1 vagy.
aug. 11. 00:08
 13/13 anonim ***** válasza:

"Engem nem érdekelnek emberek az unalmas sz.rságaikkal pl egyik panaszkodik hogy nincs párja,másik a megélhetésre"

Ez a 2 pedig állandó probléma,és ha téged ezek nem érdekelnek akkor te egy érzéketlen dög vagy,nem is érdemelsz senkit az életben aki szeretne teljes szivéből..

aug. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!