Ha objektíven nézve sem leszek boldogabb, érdemes még ezt tovább húzni?
Nem úgy néz ki, hogy jobbak lennének a dolgok. Kifogyóban vagyok a pénzből, az álláskeresés eredménytelen, a társkeresés sem hozott semmit. Ez a nyár is ugyanúgy telik, mint a többi.
30 felett vagyok már, öreg vagyok már bohócnak, nem érdekelnek a drámázások meg mások hülyeségei. Nincs értelme élni, de félek meghalni is. Próbálok produktív és kreatív dolgokba merülni, de azok is unalmassá, meddővé válnak, mert az ember nemcsak a hobbijának él.
Van valami könyv vagy film, ami hasonló sorsokról szól? Egyelőre a Whatever jelenete ugrik be erről az egészről.
https://www.youtube.com/watch?v=9zYL-XylC74
Én most 41-nél tartok.
Egyik munkahelyről megyek a másikra, jó helyre nem vesznek fel, csak ismeretséggel.
Kapcsolatom nem volt már 10 éve.
sokszor én is szívesen befejezném már ezt az életet. Úgy legszívesebben azt mondanám, hogy na jó okés, ennyi volt fejezzük be, kezdjük újra.
koma, lassan a 30. évben járok be a műhelybe, gyakran napi 12 órában. motor/váltó le/fel, futóművek, hegesztések, olaj a gatyámban, stb.
Mit mondjak én?
Azt nem hiszem el, hogy pl. se gyárba, vagy utcaseprőnek ne vennének fel téged. Vagy végezz el egy 3 hónapos okj-s kereskedelmi tanfolyamot és jelentkezz boltokba árufeltöltőnek. Boltokba mindig keresnek munkatársat. Takarítói állást próbáltad már?
Sportolj, étkezz egészségesen. A youtube tele van önfejlesztő, pszichológiai előadásokkal.
A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. A döntéseid eredménye a jelenlegi életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!