Hogyan legyek nyitott a külvilàgra?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, van munkahelyem, sportolok igazából úgymond mindenem megvan ,de mégis iszonyatosan magànyos vagyok,mert a családon szülőkön kìvül nincs senkim. Ami érdekes hogy lenne igényem a társasàgra de mégsem , idegen emberek társaságában feszengek ,nem tudok kezdeményezni beszélgetést egy összejövetelen kb leülök a sarokba és ha nem jön oda senki akkor csendben ott ülök ameddig vége nincs a partynak. A saját elmén gàtol abban hogy felszabadult legyek. Azt érzem hogy ez ìgy nem jó ,de a vàltoztatàstól is félek,illetve nemtudom hogyan változzak. Egyedül nemtudok és nem is akarok kimozdulni itthonrol, nem tudom elképzelni hogy pl kimenjek egyedül egy strandra és ismerkedjek barátkozzak. Ezen kívül semmi semmi sem tesz boldoggà csak a Gamingelés de még ott sem vagyok képes barátkozni inkább Single módban jàtszom.júl. 29. 12:38
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én is hasonló vagyok. Ha akarod, együtt feszegethetjük a határainkat.
Szerintem nagy elvárásokat ne támassz magaddal szemben. Apránként lehet fejlődni, de nagyon fontos ebben az önelfogadás, önszeretet.
2/3 anonim válasza:
Szakasztott ugyanez a helyzet velem is, csak pár évvel fiatalabb vagyok.
Nincs esetleg a lakóhelyeden, vagy annak környékén olyan hely (kávézó, kisebb étterem, vagy közösségitér), ahol rendszeresen vannak beülős programok? Akár koncertek, vagy társasjáték estek? Ilyenekre, ha van rá mód, érdemes elmenni, a hangulat is jó szokott lenni, és általában olyanok mennek oda, akik közvetlenebbek és kellemeseket lehet velük beszélgetni.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani hogy nem csak én szenvedek ilyen problémàtól. Szoktak programok lenni, igyekszem majd részt venni , lehet apróbb lépésekkel kell nyitni ahogy #1 is ìrta
júl. 29. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!