Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Haragszol valakire hosszabb-rö...

Z. f. kérdése:

Haragszol valakire hosszabb-rövidebb ideje?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért, és miért nem tudod elengedni?

júl. 28. 08:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az egyik kollégámra évek óta. Sok aljasságot követett el ellenem. Ez így nincs rendben. Várok, és amikor eljön majd az én időm garantáltan kamatostul megfogom bosszulni.
júl. 28. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Már nem. Exemre sokáig mert kényszeres hazudozó volt. Aztán rájöttem hogy neki ez elég büntetés az életében én meg kaptam egy új esélyt,valaki mellett boldognak lenni. Már nem haragszom
júl. 29. 12:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Apámra, mert tönkretett, pszichoterrorban nőttem fel. Pszichológushoz kellett/kell járnom és haladgatok de már közelítek a 40-hez és nem tudom ha valaha sikerül meggyógyulni.

Az egyik legobb barátnőmre, akivel elmérgesedett a kapcsolatunk, és közvetett módon de neki köszönhetem, hogy egy sérülés miatt abba kellett hagyjam a hobbim ami egyben a munkám-megélhetésem-szórakozásom is volt, 7 èves korom óta.

Tehát ezek súlyos dolgok, nem tudom még elengedni, mivel tönkretették és megváltoztattàk az èletem elég durván.

Aktívan nem haragszom, de hallani sem akarok róluk.

aug. 1. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!