Z. f. kérdése:
Haragszol valakire hosszabb-rövidebb ideje?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért, és miért nem tudod elengedni?júl. 28. 08:27
11/13 anonim válasza:
Az egyik kollégámra évek óta. Sok aljasságot követett el ellenem. Ez így nincs rendben. Várok, és amikor eljön majd az én időm garantáltan kamatostul megfogom bosszulni.
12/13 anonim válasza:
Már nem. Exemre sokáig mert kényszeres hazudozó volt. Aztán rájöttem hogy neki ez elég büntetés az életében én meg kaptam egy új esélyt,valaki mellett boldognak lenni. Már nem haragszom
13/13 anonim válasza:
Apámra, mert tönkretett, pszichoterrorban nőttem fel. Pszichológushoz kellett/kell járnom és haladgatok de már közelítek a 40-hez és nem tudom ha valaha sikerül meggyógyulni.
Az egyik legobb barátnőmre, akivel elmérgesedett a kapcsolatunk, és közvetett módon de neki köszönhetem, hogy egy sérülés miatt abba kellett hagyjam a hobbim ami egyben a munkám-megélhetésem-szórakozásom is volt, 7 èves korom óta.
Tehát ezek súlyos dolgok, nem tudom még elengedni, mivel tönkretették és megváltoztattàk az èletem elég durván.
Aktívan nem haragszom, de hallani sem akarok róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!