Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Haragszol valakire hosszabb-rö...

Z. f. kérdése:

Haragszol valakire hosszabb-rövidebb ideje?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért, és miért nem tudod elengedni?

júl. 28. 08:27
1 2
 1/13 Antiszociális lény ***** válasza:
42%
Igen, mert sokat hazudott. Amikor pedig betelt a pohár és le is bukott akkor sem kért bocsánantot. Azóta se változott persze meg, csak én már nem beszélek vele.
júl. 28. 08:30
 2/13 A kérdező kommentje:
és miért nem tudod elengedni? mióta haragszol rá?
júl. 28. 08:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, saját magamra.
júl. 28. 08:59
 4/13 A kérdező kommentje:
stop it! get some help!
júl. 28. 09:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert fáj.
júl. 28. 09:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Volt amikor igen, de az ember egy idő után elengedi, és nem foglalkozik inkább az illetővel többé.
júl. 28. 11:04
 7/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
A harag nagyon sok negatív energiát termel. Ha haragszol valakire, magadat bünteted az ő hülyesége miatt.
júl. 28. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Részben igen, de fölösleges, mert veri "azt" is a sors.
júl. 28. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, 5 ember volt eddig életem során, akire hosszabb ideig (jellemzően pár évig, de egyik sem volt több 2-3-nál) haragudtam. Volt köztük két tanár, akik nagyon igazságtalanul jártak el irányomba (egyikük különösen sokat ártott), két volt legjobb barátnő, és egy volt edző.

Viszont már mindegyiket lerendeztem magamban, és nem haragszom rájuk többé. Részben amiatt, mert tudom, hogy közülük négyen visszakapták így, vagy úgy, amit velem tettek, vagy legalábbis elintéződött úgy a dolog, hogy megkapták a jussuk. Meg rá kellett jönnöm, hogy csak magam mérgezem azzal, ha haragot tartok.

júl. 28. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:

7 es

Pontosan ez a helyes meghatározás ezt én is így olvastam és nagyon bölcs!

júl. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!