A magányon miért nem segít az,ha becsületesek vagyunk,ha dolgozunk,ha igyekszünk?
Figyelt kérdés
Azt gondoltam régen,hogy azért nincs barátnőm mert munkanélküli vagyok,a lányok lustának, munkakerülőnek tartanak és így nem vagyok nekik szimpatikus.Most van munkahelyem,igyekszünk,dolgozók, mégsincs változás továbbra sem tetszem a lányoknak.Munkám már van,de a magány megmaradt.2024. jún. 29. 23:03
1/14 anonim válasza:
Talán kezdeményezni kéne, nem gondolod?
2/14 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam ha a lányok látják hogy igyekszem,dolgozók,bukni fognak rám.Nem így lett.Ma már tudom,hogy ha jó lenne a külsőm,akkor is kellettem volna ha nem dolgozok,ha meg nem jó a külsőm hiába dolgozók,nem fogok kelleni.
2024. jún. 29. 23:05
3/14 anonim válasza:
Nincs önbizalmad. Valahogy szerezz önbizalmat, higyj magadban.
Nőként mondom neked, hogy nem a külső ami leginkább számít egy férfinél. Az önbizalom amit sugároz sokkal fontosabb, biztonság, és érzelmek.
4/14 A kérdező kommentje:
Ma már tudom,hogy nem az volt a baj hogy nem dolgozok meg nincs pénzem,hanem az hogy nem nézek ki jól.A lakbért lehet hogy ki tudom már fizetni meg ételt is tudok venni,de a nőt nem fogja ez bevonzani.Magabiztosság,jó duma is kevés ha nincs mellé jó külső.Én így látom.
2024. jún. 29. 23:22
5/14 A kérdező kommentje:
Aki jól néz ki,annak nem kell hozzá önbizalom hogy legyen valakije szerintem.Az önbizalom,vagányság azoknak kell a csajozáshoz,akik nem néznek ki jól.Aki jól néz ki,annak nincs szüksége rá hogy szórakoztassa a nőt anélkül is megkapja.
2024. jún. 29. 23:30
6/14 anonim válasza:
Egyszer majd ráérő idődben tölts el egy kis időt valamilyen közterületen, és nézd meg a párokat. Nem csak görög félisteneket és kifutóról jövő topmodelleket fogsz kézen fogva sétálva látni.
Majd ott fog a csalódás érni, hogy nagyobb nyomorékoknak is van valakije, mint amilyennek te magadat hiszed.
7/14 anonim válasza:
Mégis miért lennél vonzó csak azért, mert dolgozol? Azért is tapsot vársz, ha csámcsogás nélkül eszel? Alapvető dolog.
8/14 A kérdező kommentje:
Múltkor láttam egy kövér fiú odament egy szép lányhoz,nyomta neki a rizsát de így sem tudta felszedni a lányt.Arra gondoltam,ha a srác jól nézett volna ki,rizsa nélkül is felszedte volna a lányt.Nem kellett volna szórakoztatnia.
2024. jún. 29. 23:37
9/14 anonim válasza:
50-50% nézzen ki valahogy és azért viselkedjen is.
10/14 anonim válasza:
nem ezen múlik, munkanélküliként is becsajoztam már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!