Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha úgy érzem...

Mit tegyek ha úgy érzem megesz a magány 30F?

Figyelt kérdés
Egyedül élek egy albérletben,nincs nagyon senkim,borzasztó ez az állapot,mit tanacsoltok?Fontos lenne a segítség
2024. jún. 1. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Menj el vendéglátósnak.

Én is igy voltam kb aztán találtam külföldön szórakozóhelyen munkát (minden nap buli), naponta ismertem meg vagy újabb 50 embert, már első nap kollegáim(egyutt voltunj elszállásolva)is lettek, vendégekből barátok haveri körök, a végén aludni se volt időm mert pl bementem kezdeni nemtom hányra, de reggel 6 ig, aztán már jöttek elém a barátok és mentünk strandra meg mindenhova más városokba is Németo-ból aztán a csehekhez meg vissza, este meg buli megint, másnap melo.

És mindezek elott itthon voltam a magányban, depiben, pénztelenségben, még a telefonon se hívott senki soha

2024. jún. 1. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Láttad a Meglepetés című filmet, pár éves már.

Milliárdos faszi, senkije nincs, magányos volt és öngyilkos akart lenni majd talált egy céget ami azzal foglalkozott, hogy ki hogyan fog meghalni még saját urnát és koporsót is választhatsz . És meglepetés szerűen fogsz meghalni.

2024. jún. 1. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ez segít,engem is..már begolyóztam
2024. jún. 2. 00:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem albérletben élek,de hat éve magányosan. Jó lenne beszélgetni,kirándulgatni néha,de nehéz az ismerkedés.

F/Bp

2024. jún. 2. 05:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Pokoli ez a helyzet,megoldást találni nem könnyű rá az biztos.
2024. jún. 2. 07:36
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Keress párt. Van saját lakásod (mármint amiben egyedül élsz), legalább lesz hova vinni a csajt/fiút. Nem mondom, hogy könnyű találni megfelelő párt, de legalább senki nem fog belepofázni az életetekbe. Ez nem mindenkinek adatik ám meg!
2024. jún. 2. 09:48
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Hol laksz?
2024. jún. 3. 12:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Az albérlet szerintem nem számít, mindegy, hogy saját lakásban élsz vagy albérletben.

Lehetne, hogy kapcsolódsz valamilyen közösséghez, valamilyen hobby (túrázás, dobolás, tánc, filmklub stb.) vagy önkénteskedés kapcsán. Valami ami szabadidős, jó tevékenység- és még ad embereket is kapcsolódni.

2024. jún. 3. 16:12
 9/9 anonim válasza:

Gondolj arra, hogy milyen jó neked. Én is egyedül vagyok, semmi tarsasagom sincs, és holnapután el kell innen mennem ahol vagyok.

Azt se tudom hova megyek.

2024. jún. 5. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!