Szerintetek mit kellene, hogy tegyek?
A jó dolgok csak akkor jönnek, ha tanulsz a hibádból. Magától nem oldódik meg semmi, az túl egyszerű lenne. Nem szeretnélek megbántani, de hogyan vélekedhetsz így a mai lányokról, ha az exbarátnőd is egy fiatal r*banc? Akit te annyira szerettél és vele voltál kapcsolatban. Nem lett volna öngyilkos, ezt te sem gondolhattad komolyan. Megcsal és úgy forgatja a lapokat hogy te sajnáld. Hát eldobom az agyam...:D
A barátaid megfognak bocsátani neked és ők keresnek majd. Igaz barátság sosem ér véget, akár hosszú szünet után sem. A munkatársaiddal jó a kapcsolatod? Ott is barátkozhatsz. :-)
Tetszik az őszinteséged. Én is, saját bőrömön tapasztaltam a magány érzését. Nekem ugyan nem volt még kapcsolatom, de meglehetősen sok barátom elhagyott, illetve csalatkoztam bennük, mely esetek után gyakran éreztem magamban űrt. Voltak barátok, kikkel nagyon jól éreztem magam, mégis megszakadt, immár véglegesen. Mások, hosszabb idő után is visszatértek, ahogyan Angelika is írta. Én úgy vélem, hogy ha két ember egymásnak rendeltetett, akkor azellen (akár együtt akarnak lenni, akár épp az ellenkezőjét) senki nem tud semmit tenni.
Figyelj, azért már eltelt két év. Így ő valószínűleg abba a kategóriába esik, amely a "nem tér vissza" nevet viseli. Így egyszerűen nem szabad magadat tönkretenni. Tudom, ezt mondja mindenki, de azért, mert ez az igazság - s tőlem ne sablonnak vedd. Próbálj meg továbblépni, s ne hiányold őt. Ugyan nem mondtad ki, de nekem úgy tűnik, hogy még mindig hiányzik. Nem is feltétlenül maga a lány, hanem azok az idők, az az érzés, mikor átöltelt, és érezted hogy valaki szeret, valakinek az első és legfontosabb vagy ezen a világon. De mindenki erre vágyik, és nagyon kevesen találják meg ( a házasság ugyanis nem garancia erre az érzésre).
19 évesen jól fizető munkád van? Ez csodálatos! Sokaknak életük végéig, sok diplomával sem sikerül kielégítő munkahelyet találniuk. Így hát szeresd a hivatásodat, és becsüld meg! És tégy ugyanígy magaddal is: Soha, senkinek ne engedd, hogy tönkretegyen. Nem törődnek veled a barátaid? Örülj neki, mert így legalább kiderült, hogy soha nem is voltak barátok. Te megtettél mindent, ne emészd magad ezen.
Foglald el magad olyan dologgal, amit szeretsz csinálni. Erre tökéletes példa a sport. Az, hogy eljárj futni, teljesen ingyenes, mégis az egyik legjobb és leghasznosabb tevékenység. Én is azt csinálom..
A helyzetem jelenleg egyáltalán nem könnyű, mégis a futásban örömömet lelem. Sikerélményt nyújt. Örömöt ad. Pedig nálam ritka vendég a boldogság. De elhiszem, hogy egy nap jó lesz. Mert amíg nem jó, addig nem lehet vége.
Ha szeretnéd, szívesen beszélgetek veled - írj bátran.
21f
Nem könnyű helyzet, de nekem tetszik, hogy milyen jól megfogalmaztad. Ezek szerint a magad részéről jól átlátod, és emiatt - ugyan most még tart - fölé tudsz majd emelkedni.
Végülis elzüllöttél emiatt a lány miatt, már a kapcsolat alatt sem törődtél másokkal, utána pedig már magaddal sem. A lány nem számít már sokat, magát a züllést kellene orvosolnod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!