Okozhat ez kilátástalanságot az életemben?
Figyelt kérdés
Sok napom hasonló mint a mai is volt.
Egész nap bent ültem az üzletben vártam a vásárlókat. Szinte egész nap senkihez se szóltam most itthon vagyok.
Nem szeretem a munkám benne ragadtam ebbe a szüleim miatt.
Ha bent van tesóm akkor ő árut rendel, dolgozik a gépen én ugyanúgy ott ülök. Próbáltam már mást csinálni közben tanulni vagy ilyesmi de nem megy mert csak otthon tudok koncentrálni ilyenekre.
Ugyanúgy ott ülök.. nyomom a telefont unalmamba semmi hasznosságot nem érzek.
Munka után itthon vagyok és nem csinálok semmit max egy kis házi munkát, de igazán lelkesedni se tudok semmiért és de nagy érdeklődési köröm sosem volt.
máj. 30. 18:56
11/12 anonim válasza:
Itt nem az a lényeg hogy nem számít a pénz, hanem hogy milyen tevékenységet választanál ha a pénz nem számtana. Ezt kell jól megválasztani és jól csinálni, ennek lesz vonzata a siker, mert őszinte, értő, hiteles. Ezt akarja mondani.
12/12 anonim válasza:
Senki a világon rajtunk nem segít, ha mi magunk nem segítünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!