Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Okozhat ez kilátástalanságot...

Okozhat ez kilátástalanságot az életemben?

Figyelt kérdés

Sok napom hasonló mint a mai is volt.

Egész nap bent ültem az üzletben vártam a vásárlókat. Szinte egész nap senkihez se szóltam most itthon vagyok.

Nem szeretem a munkám benne ragadtam ebbe a szüleim miatt.

Ha bent van tesóm akkor ő árut rendel, dolgozik a gépen én ugyanúgy ott ülök. Próbáltam már mást csinálni közben tanulni vagy ilyesmi de nem megy mert csak otthon tudok koncentrálni ilyenekre.

Ugyanúgy ott ülök.. nyomom a telefont unalmamba semmi hasznosságot nem érzek.

Munka után itthon vagyok és nem csinálok semmit max egy kis házi munkát, de igazán lelkesedni se tudok semmiért és de nagy érdeklődési köröm sosem volt.

máj. 30. 18:56
A kérdező szavazást indított:
Pszichológushoz mennék
Kiégés jelei ezek
Munkát keresnék
10 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen végzettséged van? Gyilkos tud lenni a tétlenség. Szóval én keresnék olyan képzést vagy munkát, ami érdekel.
máj. 30. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hobbit, társaságot sem ártana keresned, sportolni járni, más munka után nézni.
máj. 30. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne is csodálkozz. Ettől még a szobanövényemnek is aktívabb élete van.

"mert csak otthon tudok koncentrálni ilyenekre"..."Munka után itthon vagyok és nem csinálok semmit "

Ezek szerint otthon se megy a koncentrálás.

máj. 30. 20:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Van egy turisztikai közgazdász diploma meg egy vagyonőri okj.

A diplomám sosem használtam mert egy eladó vagyok az üzletben és mikor munkát akartam keresni ebben a szüleim azt mondták ne mert ott a sajátunk csináljuk azt

máj. 30. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed, tanulj ki belőle egy másik szakmát, mondjuk ami baromira érdekel.
máj. 31. 02:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hogy érdektelen vagyok. Nem tudom mi érdekel igazán, de ezt sose tudtam
máj. 31. 07:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Milyen bolt az, ami vásárlók nélkül is működik?

Munkahelyet kéne váltanod. Mi az hogy beleragadtál? Marhaság.

máj. 31. 10:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Nyilván ingadozó a napi forgalom..vannak üres órák.

Beleragadtam mert sokat köszönhetek a szüleimnek és így nem hagytam őket cserben a munkával kapcsolatban.

máj. 31. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
máj. 31. 18:07
 10/12 A kérdező kommentje:
9es köszönöm a videót. Ez mind szép és igaz, de az életben nincs olyan hogy nem számít a pénz, így a mi lennél ha ...( nem szàmítana) kérdésnek nincs értelme
máj. 31. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!