40 feletti átlagos és átlag életet élő férfiaknak mennyire nehéz új barátokat és társat találniuk?
Figyelt kérdés
máj. 27. 14:04
1/11 anonim válasza:
Eléggé.
Sportolj. Ott lehet, ha szerencséd van.
3/11 anonim válasza:
Mind a kettő szinte lehetetlen, saját tapasztalat. Társról lemondtam már, de hogy normálisan barátkozni sem lehet, itt a nagy szuper Budapesten- ezt nem hittem volna.
F
4/11 anonim válasza:
Szerintem meg pont 40 felett lesz könnyű a ferfiaknak például a tarkereses. A 40 és nők már erre a korra nem nagyon valogathatnak. Elmúltak nekik az aranyidok.
Barátkozni pedig bármelyik életkorban könnyű. A Facebook is tele tura es egyeb program csoportokkal.
5/11 anonim válasza:
A túracsoportokban a 40 feletti,elég leharcolt nők azért vannak,hogy a túrákon bepasizzanak.
Átéltem , nem kérek ebből többet.
6/11 anonim válasza:
40-es nok jo nagy resze csak pótapát keres a kolykeinek
7/11 anonim válasza:
És akkor a társas magányban élő40-es férfiakról még nem is beszéltünk, akik egyedül a gyerek miatt ragadtak bele abba a pokolba, ami szép lassan felőrli őket.....
8/11 anonim válasza:
Ezert nincs semmi ertelme a hazssagnak meg a parkapcsolatoknak
9/11 anonim válasza:
Lehetetlen kb. Csak a párod van és ő a világ!
10/11 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, ha sikerül is - átmenetileg - ilyet találnod, mindig lesz valami, ami mindig fontosabb nekik nálad, és téged használnak fel arra, hogy kibeszéljék magukból a vágyott dolgaikat (párkapcsolat, eszmék, üzlet stb. -, de te igazából nem vagy ennyire fontos nekik és egy idő után egyre kevesebbet keresnek téged. Szóval könnyű balekká válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!