Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Eddig azt hittem azért nem...

Eddig azt hittem azért nem volt még nőm mert magamnakvaló zárklózott férfi vagyok?

Figyelt kérdés
most láttam egy 16 éves srác feltett közös képeket facéra egy lánnyal,összejöttek,a srác hallgatag,túl nagy önbizalma sincs,kityit zizis is,a lány meg pont az ellentetjének látszik,ezért se értem,jóformán amit magamba látok hibákat,ugyanezeket a hibákat láttam más férfiaknál is,akiket nem köptek le a nők
máj. 26. 18:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha valami megfogott az illetőben, akkor mindegy, hogy zárkózott-e vagy sem. Szerintem nem ezen múlik.
máj. 26. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:

#8 igen igen zárt osztályosok vagyunk meg amit akarsz, de mondd már el végre MI AZ ISTEN A TETVES KÉRDÉSED? Az a kérdésed, hogy “Eddig azt hittem azért nem volt még nőm mert magamnakvaló zárklózott férfi vagyok?”

Ez egy kijelentés kérdőjellel a végén. Vagy ha ez egy kérdés, akkor mi honnan tudjuk? Nem is ismerünk. Honnan tudnánk, hogy TE mit hittél eddig?

máj. 27. 04:43
 13/15 A kérdező kommentje:
12.ott van a kérdés alatt a leírás
máj. 28. 18:07
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 igen olvasni tudok, de a leírásban sincs kérdés. Ott már kérdőjel sincs. Összezavarsz teljesen.
máj. 28. 18:14
 15/15 A kérdező kommentje:
akkor elmagyarázom még egyszer hátha most megérted,eddig azthittem azért nem volt még nőm mert ilyen meg olyan negatív tulajdonságaim vannak,aztán látok egy másik embert akibe ugyanezek megvannak de ettől függetlenül rá vevők a nők és innentől kezdve én nem értem mi a franc van
máj. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!