Miért csinálja ezt a barátom, pasim? Olyan magányos vagyok!
Figyelt kérdés
Minden este inni megy a haverjaival. Mindig mondom neki hogy maradjon, 18 karikás dolgokat csináljunk, filmezzünk. Szoktam neki finomakat főzni. A külsőmre is adok, eddzeni járok, mini szoknya, smink, köröm lakk, stb. Szerintem igényes vagyok. Oda adó, Barátnő feeling. De semmi és mindig egyedül vagyok magányos. Nem nagyon vannak barátnőim, mert ide költöztem hozzá és itt nem ismerek, senkit. Már nagyon el vagyok keseredve...
Mit tegyek? 25F
máj. 16. 00:09
11/17 anonim válasza:
Amugy a kerdes szempontjabol nem lenyeges a N es F.
De angolban ugye F mint female - eloszor a magyar oldalon nekem se esett le,ki az az F. 🤷♀️
12/17 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok, de lány.
máj. 16. 16:56
14/17 anonim válasza:
Mi a jó élet???! Pasi vagyok de lány?
Bro szerintem elöbb a fejedbe rakj rendet.
15/17 anonim válasza:
Te vagy az Nemo?
Gratula, jó kis dal lett!
16/17 anonim válasza:
Kamu! A végén elárulta magát. Egyre betegebb ez az oldal, meg a társadalom. Minek vagyok még itt... Nem is értem. Szánalmas ez a sok magát sajnáltató ember, totál gáz.
17/17 anonim válasza:
A pasid meleg vagy bi? Mert ha meleg, akkor gondolom igazi férfira vágyik 🤷
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!