Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért csinálja ezt a barátom,...

Miért csinálja ezt a barátom, pasim? Olyan magányos vagyok!

Figyelt kérdés

Minden este inni megy a haverjaival. Mindig mondom neki hogy maradjon, 18 karikás dolgokat csináljunk, filmezzünk. Szoktam neki finomakat főzni. A külsőmre is adok, eddzeni járok, mini szoknya, smink, köröm lakk, stb. Szerintem igényes vagyok. Oda adó, Barátnő feeling. De semmi és mindig egyedül vagyok magányos. Nem nagyon vannak barátnőim, mert ide költöztem hozzá és itt nem ismerek, senkit. Már nagyon el vagyok keseredve...

Mit tegyek? 25F

máj. 16. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amugy a kerdes szempontjabol nem lenyeges a N es F.

De angolban ugye F mint female - eloszor a magyar oldalon nekem se esett le,ki az az F. 🤷‍♀️

máj. 16. 12:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok, de lány.
máj. 16. 16:56
 13/17 anonim ***** válasza:
He?
máj. 16. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi a jó élet???! Pasi vagyok de lány?

Bro szerintem elöbb a fejedbe rakj rendet.

máj. 16. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Te vagy az Nemo?

Gratula, jó kis dal lett!

máj. 16. 22:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Kamu! A végén elárulta magát. Egyre betegebb ez az oldal, meg a társadalom. Minek vagyok még itt... Nem is értem. Szánalmas ez a sok magát sajnáltató ember, totál gáz.
máj. 17. 00:16
 17/17 anonim ***** válasza:
A pasid meleg vagy bi? Mert ha meleg, akkor gondolom igazi férfira vágyik 🤷
máj. 21. 12:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!