Milyen megoldást találni 41 évesen?
Egyedül élek, elvesztettem az életörömöm. Most elkezdtem pszichológushoz járni.
Sajnos semmi nem érdekel :(
Milyen megoldást találtatok
A pszichológus segíteni fog.
Szerintem már az jó irány, ha elkezdted feltérképezni, hogy gond van és változtatni akarsz. Sokan ragadnak bele a fontolgatás fázisba, vagy még abba sem. Te már lépéseket teszel, ezt mindenképp díjaznod kellene :)
Mondod hogy semmi sem érdekel. Miből áll egy napod?
1es: kutyámat megsétáltatom, megreggelizek, elmegyek heti 3szor irodába dolgozni, a többi hétköznap itthon vagyok és itt dolgozom.
Napi 3-4 kutyaséta. Heti 2 konditerem. Kutyás ismerősökkel sétálgatunk. Foci meccsre járok néha, meg szoktam fogadni a meccsekre.
Hétvégén: tesómékat meglátogatom, vagy áthívom édesanyám, vagy kávézni megyek. Van egy autóm amit imádok azt szoktam takarítani.
Voltak hobbijaim: Parfümökkel foglalkoztam, karórákat adtam-vettem, de meguntam mindegyiket.
A pszichológus tud segíteni a nőkhöz való viszonyulásodon is. Beszélj neki erről a problémáról!
Én javaslom, hogy ha szereted a természetet, menj el néha sétálni, vagy túrázni, engem mindenig nagyon feltöltenek a gyalogtúrák.
Ha egyedül nem akarsz, vannak ilyen csoportok a fb-on.
ÉS valami közösség is jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!