Le lehet úgy élni egy életet ha az embernek sosem lesz barátnője?
Nagyon rossz lehet úgy élni hogy sosem lesz az embernek barátnője?
Régebben, tiniként az gondoltam hogy előbb utóbb minenkinek lesz párja. Sokan szerintem így vannak vele, hogy nem is igazán keresik, de az élet összehozza őket.
Én 26 éves vagyok és még nem volt barátnőm és szerintem lehet soha nem is lesz. Többségnek már tiniként van kapcsolata és ez lenne a normális.
Sok ember el így
Nem te vagy az egyetlen
Nekem volt már barátnőm, de jó pár éve egyedül vagyok. Simán le lehet élni így az életet. Nem is nagyon kívánom már, hogy legyen valakim.
Szűz vagy még? Szex hiányzik? Menj el fizetőshöz, de olyanhoz aki vállal szüzességelvételt és jók az értékelései (rosszlanyok.hu).
Egyébként meg még simán szerezhetsz csajt, nem vagy elkésve, ez nem egy verseny.
Nekem anyám szokta néha mondani ha hazamegyek, hogy egyedül fogok maradni ha ő sem lesz...hát ez lehet.
sok ember van így csak ezt nem teregetik ki-.
19
szerinted férfinak lenni azt jelenti hogy elmegy inni az ember és érzelmek nélkül bszni mint az állatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!