Átlagos/rosszabb kinézetű FÉRFIKÉNT lehet valakinek sikere társkeresőn?
Persze, ha a személyiséged rendben van, szompatikus vagy a másiknak, közösek a céljaitok, passzol az értékrendetek.
Kérj találkozót a nőktől, ne írogatással vesztegesd az időd. Élő beszélgetés során lehet megismerni a másikat, ha időt töltötök együtt a valóságban, nem pedig online. Csak olyannal foglalkozz, akivel egy városban laktok. Vagy ha faluban élsz, akkor max. két faluval van arrébb.
tarskereso? Felejtsd el. Tarsasagi eletben keress, haverok kozott stb. A legtobb tarskereso az penzlehuzas, vagy a plaza p*ncik akarjak az onbizalmat novelni termeszetesen az oveket, plusz akik nem azok meg "jatekosok" meg ghostolnak szinten onbizalomert. Rengeteg ok miatt ne tarskeresozz.
Egy kivetel van. Ha igy nezel ki: [link]
EKkor mar van eselyed.
Nekem nagyon fontos az hogy legyen egy rendes bemutatkozó szövege, nem kell megosztani benne semmi személyeset, csak amit szeretnél, például milyen kapcsolatra vágynál, mik az elképzeléseid, magadat hogyan jellemeznéd, mit szeretsz csinálni szabadidődben esetleg.
A másik amit észrevettem hogy sok férfi nagyon előnytelen fotót tesz fel magáról, például szinte senki sem mosolyog, pedig attól sokkal barátságosabbnak tűnhet bárki, persze ha valaki nem egy mosolygós típus, akkor nem kell erőltetni, nekem ha valaki a bemutatkozó írása alapján megtetszene, akkor ha kicsit is szimpatikus biztosan írnék neki.
6
Oke, de mar az elso mondatod egy oneletrajz kezdete. Utana folytatodik, nem lenne jobb, elkezdeni siman beszelgetni, es esetleg jol erezni magatokat? Vagy egy publikus helyen talalkozni ahogy mondjuk regebben? Ezeket az appokat be kene tiltani szerintem mert csak karosak az emberi egora ami kell parkapcsolathoz es kialakitasahoz. Hogy lehet otthonrol "hazasodjunk ossze" dolgot megbeszelni?
nem igazán értem, miért akarsz arc nélkül ismerkedni:D Ez nem túl fair. Attól még, hogy nem vagy egy Brad Pitt, igazán lehet párkapcsolatod. Én láttam már szerintem nagyon csúnya fiút szerintem nagyon szép lánnyal, és ez gimiben volt, szóval nem a pénz volt a lényeg. A szépség egyébként is relatív.
A társkereső appal nem tudsz sokat veszteni, ha amúgysem jársz el társaságba, ismerkedni, emberek közé. Én nem fizetnék elő ezért, de az ingyenest próbálgathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!