Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan barátkozzak össze vele?

Hogyan barátkozzak össze vele?

Figyelt kérdés
Nos, van egy lány akivel szívesen beszélgetnék, összebarátkoznék vele. Nem akarok vele párkapcsolatot, csak barátkozni szeretnék vele.

2024. ápr. 10. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
20%
Nos, amikor en voltam egy lany, nem baratkoztam volna feltetlenul ossze valakivel, aki ugy dontott, de en nem ereztem szukseget.
2024. ápr. 10. 21:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet nem voltam egyértelmű, de nem tudom hogy a lány akar-e barátkozni vagy sem. Normálisnak tűnik.
2024. ápr. 10. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Odamész. Lehetőleg amikor épp nem csinál semmit. Köszönsz. Nem tolakodó módon feldobsz egy témát, vagy akár mondhatod azt is, hogy látod egyedül ül, zavarná-e ha becsatlakoznál. Aztán feldobsz egy témát és elkezdtek beszélgetni. Annyira nem bonyolult.
2024. ápr. 11. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!