Hogy baratkozzak össze veluk?
Ez a korodtól is függ, hány éves vagy? Elég nehéz csak úgy odamenni, mivel fogalmad sincs milyen közös van bennetek. Nem elképzelhetetlen hogy beszélnének veled, de szerintem jobb lenne úgy ismerkedni, hogy valami programon vagy, sokkal nagyobb eséllyel lesznek nyitottak rád.
Pl. a facebook tele van eseményekkel, végig lehet pörgetni mik érdekelnek. Nézz el nyugisabbakra és ottani társaságokhoz próbálj csatlakozni. Meglesz rögtön a közös téma, mert őket is érdekelte az az esemény ami téged, szóval azt lehet tovább mélyíteni.
Mindenképp ciki lesz elsőre, bármivel mész oda, de nyugodtan menj. Ha leharapják a fejed, akkor legalább megpróbáltad és megnyugszol, hogy jobb, ha nem lógsz velük.
Én van akivel annyiból barátkoztam össze, hogy megdicsértem a pólóját, legjobb barátnőm meg egyszerűen megjelent előttem, hogy látta neten, hogy ugyanazt hallgatjuk. Szóval nem árt, ha van közös téma.
Nyugodtan odamehetsz azzal, hogy megkérdezed őket, hogy esetleg lóghatnál-e velük,mert jófejnek gondolod őket.
Remélem sikerül és nem lesz csalódás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!