Mi a gond velem hogy 37 évesen még nem volt romantikus kapcsolatom?
Hát akkor nincs gond veled feltétlen, ha csak nem foglalkoztat téged.
lehet,hogy zárkózott vagy, ezért nem vagy nekik érdekes,vagy félnek a visszautasításodtól; hogy te visszautasítanád őket, és ezért Nem Mernek közeledni mások feléd akkor.
Pl lehet az is,hogy elkönyveltek téged magánakvalónak,és nem gondolnák,hogy akarnál te párkapcsolatot-ami lehet így is van, de lehet,hogyha megpróbálnák,akarnád,de téged nem foglalkoztat alapból
Akinek te tetszel,az neked nem,és forditva.
Vagy ,ha van veled baj, akkor mások valamit irritálónak találhatnak benned. Vagy külsődben, vagy belsődben. Vagy lehet rajta változtatni, vagy nem; de lehet, hogy nem is kell. Van a Groovehouse: "Mindaz,amit nem szerettél bennem, másvalaki álmát hozta el."
De figyelj ez a saját magánéletedbe tartozik hogy van e párkapcsolatod vagy sem
Nem értem hogy miért foglalkoznak a te saját ügyeddel a munkahelyen de ez bosszantó
MINDENKINEK AZ EGYÉNI DÖNTÉSE HOGY AKAR E PÁRKAPCSOLATOT VAGY NEM ÉS MÁSNAK EBBE NINCS BELESZÓLÁSI JOGA!!!!
"MINDENKINEK AZ EGYÉNI DÖNTÉSE HOGY AKAR E PÁRKAPCSOLATOT VAGY NEM ÉS MÁSNAK EBBE NINCS BELESZÓLÁSI JOGA"
Én is így gondolom csak olyan helyen vagyok ahol sok proli van és nem érti ezt meg hogy nem az ő dolguk.
Akkor nem is ez a problémád, hogy nem volt még romantikus kapcsolatod.
Hanem,hogy a többieket miért zavarja. :)
Akkor nincs nagy gond :)
"Ha valakinek problémája van veled, az nem_a te problémád,hanem az ő problémája."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!