Az embereknek miért furcsa az, ha valaki egyedülálló?
"Mert tudják, hogy prostituálthoz jársz és elítélik."
Nem tud róla senki.
"gyerek-család-vallás"
Isten-haza-sör🍺
Ilyen emberek miatt maradnak benne egyesek rossz kapcsolatban is, mert elhitetik velük, hogy muszáj kapcsolatban lenmiük ahhoz, hogy teljes életük legyen stb. Biztos sokkal jobb annak, akinek otthon van egy agresszív párja, aki néha félholtra veri vagy erószakoskodik vele...
Én úgy vagyok vele, hogy nekem kompromisszumos kapcsolat nem kell, én boldogan élek egyedül is. Felőlem aztán gondolhat bárki bármit, én tudom, hogy mi a jó nekem. Nehogy már más akarja nekem megmondani, hogy kéne jól éreznem magam. Azt sem értem, hogy idegenek miért szólnak bele abba, hogy más kivel van együtt, vagy kivel nincs. Engem pl nem érdekel.
Akinek nincs élete, az van mindig elfoglalva azzal, hogy a másik éppen egyedülálló vagy sem. Senkinek semmi köze hozzá igazából.
Ezt látod, én sem tudom.
Mint ahogy azt sem, hogy miért furcsa az embereknek az, ha kifejezem azt, hogy valami tény, hogy pocsék.
Azt hiszem, sokan szeretnek hazugságban élni, azon az áron is, ha saját magukat kell átb. Szniuk.
13 pedig egy kapcsolatban azért vannak kompromisszumok szerintem. Mindkét félnek le kell mondania erről-arról.
Vagy azzal kell kezdeni hogy mindent megbeszélni, de az alap az őszinteség.
Amúgy kérdező én 33 vagyok és nőtlen.
Én us elég sokszor megkapom hogy miért nincs párom, pedig milyen jó képü vagyok. Vagy mégse? Passzoltam. Szerintem pénz beszél kutya ugat.
Meg meglegyen a 20+ kupak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!