Tudnál adni ötletet, valami táppontot, hogy mit kezdjek a tengernyi sok szabadidőmmel?
Nincs családom, nincs háziállatom, nincs gyerekem, nincs barátom, nincsennek barátnőim. Utóbbi nem is volt soha.. nem jövök ki lányokkal.
Reggel 7-kor kelek és csak délután 3-tól dolgozom 8-ig.
A köztes időben halálra unom magam. Nincs senkim, senki nem keres, nem hív, semmi programom.
A hétvégék még rosszabbak. Kimegyek a városba, jövök-megyek, de 4 óra a maximum idő, amit el tudok ütni. A többi egy rémálom szenvedés.
Amit ne ajánljatok kérlek az a sportolás. Nagyon vékony vagyok, 45kg, sosem sportoltam, valahogy nagyon távol áll tőlem a sport. Tavaly elkezdtem itthon "edzegetni" YT videókra, és fogytam még 5kg-ot (!!) úgyhogy ezt semmi esetre se.
Úgy érzem lassan bedilizek és inkább öngyilkos leszek. Mert ezt a szintű magányt nagyon-nagyon nehéz elviselni. Amúgy 30 éves vagyok, lány.
Egyedül élek, és nagyon odafigyelek a környezetemre. Olyan hogy koszos a lakás, nálam ilyen nap nincs. Amint megfőztem mindent közben már takarítok, teszem el.. egyedül is vagyok, akkora kosz nem lehet és olyan nagy bevásárlások se jellemzőek.
Aludni a legrosszabb, nagyon nehezen tudok elaludni és korán kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!