Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kimozdultok home office után...

Kimozdultok home office után akkor is ha nincs kedvetek hozzá?

Figyelt kérdés
Én próbálok odafigyelni hogy szocializálódjak és legyenek rendszeres programjaim az egésznapos itthoni munka után. De pl. van hogy nincs kedvem sehova menni ,de megerőltetem magam.
2024. jan. 22. 16:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem is van kutyám. Napi 3 vagy 4 séta az megvan. De egyedül élek a kutyámmal és hajlamos vagyok a depresszióra. Ezért erőltetem a kimozdulást minden 2. nap legalább.
2024. jan. 22. 17:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez az időjárásváltotástól is függ. Nem is szocializálódni, csak kimozdulni valamerre, szerencsére ez városban könnyebb. Azt veszem észre, hogy van amikor borzasztóan fáradt vagyok, ilyenkor nem erőszakolom magam rá arra, hogy kimenjek. Van amikor meg szívesen megyek.
2024. jan. 22. 17:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha neked ez fontos, hogy biztos kimozdulj, akkor fizess be valamilyen tanfolyamra. Ha már beleadtál pénzt, akkor is elmész ha épp 0 kedved van hozzá. Nagyon sok embert pl az ilyen tanfolyamok nagyon fel tudnak tölteni energiával.
2024. jan. 22. 17:18
 14/20 A kérdező kommentje:

12es: IGen most valahogy amúgy az idő nagyon elnyom engem :D Iszonyat fáradtnak érzem magam....

13: Köszi a tanácsot! Már megcsináltam az utóbbi években pár tanfolyamot, most új sportokat szeretnék kipróbálni.

2024. jan. 22. 18:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Kutyám van, szóval igen, őt akkor is vinni kell, ha nekem nincs jó hangulatom.
2024. jan. 22. 19:01
 16/20 Metionin ***** válasza:
Igen. Heti 2 nap órát tartok, a többi napon meg edzésre megyek este. Elmenni odáig, főleg felállni és elindulni sokszor nincs kedvem, de ott lenni meg jó.
2024. jan. 22. 20:40
 17/20 A kérdező kommentje:
16: milyen órát tartasz?
2024. jan. 22. 22:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szamomra fontos az egeszseg.

Nagyon sokat ulok, muszaj sportolnom.

Persze nem ilyen hidegben, kb tavasztol osz vegeig heti 3-4 kemeny edzes

2024. jan. 23. 00:03
 19/20 Metionin ***** válasza:
17. Nyelvórát egyetemen.
2024. jan. 23. 09:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Mivel heti kétszer be kell járnom az irodába, számomra a vonatozás és a napi több óra utazás heti két alkalommal bőven elég. A többi napon élvezem, hogy egyedül vagyok a házban, ha jó idő van, akkor kimegyek a kertbe és élvezem a csendet, de falun belül nem járkálok sehova. Amíg városban laktunk, home office napokon is lesétáltunk a közeli tóhoz vagy a szomszéd városba. Most már nagyon messze lenne, így ezért max. hétvégén mozdulunk ki.
2024. febr. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!