Szerintetek az emberek hány százaléka lehet, akinek sosem volt párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Akik már mondjuk 40 felett vannak, és egyedül élnek.
Mennyire lehet ez gyakori?
2024. jan. 9. 01:33
11/16 anonim válasza:
Kicsit többet adnak a külsőségekre, és sokan akarnak hasonló életét és hasonló külsővel rendelkező társat mint ami a sztároknak celebeknek instás profiloknak van.
12/16 anonim válasza:
Magyarországon az az 5% körüli érték, amit előttem is írtak, szerintem, teljesen reálisnak tűnik.
Itt vagyok én is, 24 éves fejjel, nem vagyok antiszoc, vagy hasonló, depressziós sem, sok ismerősöm, barátom van, párkapcsolatom mégsem volt sosem. Néha azért elgondolkodom, milyen is lenne, ha lenne egy, de amennyi ilyesfajta drámát láttam (a közvetlen környezetemben is), hogy valahogy nincs is hozzá akkora kedvem már.
Illetve, van még egy korombeli unokatesóm, akinek szintén nem volt még, illetve egyik legjobb barátnőmnek sem. Utóbbi teljesen jól elvan nélküle, de az unokatesóm nagyon nyomasztja a dolog.
14/16 Barnabas333 válasza:
Szerintem is 5-10%, de félek ez nőni fog a mai generációnál.
15/16 anonim válasza:
14es, ez pedig a nők hibája hogy már nem elég "tökös lenni".
16/16 Barnabas333 válasza:
15ös sajnos igazad van. De engem már kicsit érint csak, 46 vagyok lassan megöregszem. Az egyetlen fiam már 11évesen utálja a nőket és nem miattam van. Magától is rájött a logika hiányára...😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!