Magányos lányok, tik mennyire vagytok magányosak, mióta, miét és hány évesek vagytok?
Eddig azt hittem az vagyok, de elolvastam ezt a kérdést és már nem vagyok, ennél még egyedül is jobb!
TIK, MIÉT???? Kinek a miét?
1es, remélem hogy az a sok elszenvedett fájdalom és magány amit megszenvedtél idővel kifizetődik és további boldog életed lesz, csak ne add fel!
Én hasonló cipőben járok nincsennek barátaim, mert ropant válogatós vagyok és ezért is nem volt még semmilyen párkapcsolatom ;) 18f
2es, nem vagyok magyarországi igy nem tanultam magyart, ezért ha valamit elirok bocsi én igyis örülök hogy legalább ennyire megy az irás :)
Igen látom hogy nem figyeltem és párhol elirtam sry.
Az első alkalom, amikor megfogalmazódott bennem, hogy magányos vagyok, szerintem még 2020-ban történt. Azóta kész (érzelmi) hullámvasút az egész.
Barátaim sorra koptak ki az életemből; akkoriban sokat változtam (határozottabb lettem pl.) és mivel előtte a régi énemhez hasonló emberek voltak körülöttem, a váltás nagy volt, azok a barátságok pedig szinte nem is élték túl. A többiekkel elhidegültünk, vagy párkapcsolatuk lett, és elég hamar elfeledkeztek rólam.
Nekem meg sosem volt még párkapcsolatom. Egyrészt, nem is igazán jártam olyan helyekre, ahol lehetett volna ismerkedni. Másrészt, a mai napig nem érzem rá magam 100%-ig késznek. Pedig vannak olyan időszakok, amikor nagyon hiányzik a dolog, pedig sosem volt, ergo nem hiányozhatna..
Pedig amúgy nem is inkább a párkapcsolat, hanem a minőségi barátságok hiányoznak. Szeretnék eljárogatni ide-oda, kirándulni, utazni, meg ilyen tipikus dolgokat, de egyszerűen nincs kivel. Egyedül meg nem is mindig merek, és nem is az igazi. Amikor ezt lejátszom magamban, valahányszor látok egy nekem tetsző programot, vagy egyebet, mindig rossz érzésem lesz.. még nem törődtem bele, de nem is egyszerű ebből kitörni.
23/L
Párápárápá
Tik vagytok parasztok
Dik' má' szevasztok...😂😂
6os, én is pontosan ilyen helyzetben vagyok az durva hangzlatingadozásaim vannak, én is viszonylag bezárkózó típus vagyok és nem járok bulizni mivel engem az nem izgat annyira
Párkapcsolatom még nekem sem volt pedig annó haladóban voltam egy lánnyal akinél első találkozásunkkor én voltam az a fél aki többet érzett mint csak barátságot és aztán kb olyan fél évre rá ő kezdett felém így érezni viszont akkor már én nem éreztem felé vonzalmat így invertálodtunk és rá pár hónappal összevesztünk és azóta se halltlotam felé kb másfél éve.
Számomra is utazgatás a kedvenc időtöltésem és az elmúlt 2 évben nagy szerencsének és munkának köszönhetően volt lehetőségem pár nyugateuropai országban, de mindezt egyedül 0 tapasztalattal, szinte egy nagyobb faluméretü városból származom és ezért itthon egyátalán nem tapasztaltam semmit olyat ami az utazással kapcsolatos, de mivel kikerültem 2 hónapra ezzel rengeteg tapasztalatot szereztem és szerintem minden reménytelenség érzéskori nemfeladás kifizetődött csodás emlékekkel.
De nyilván értem hogy te egy nő vagy, ezért számodra nem annyira biztonságos egyedül csavarogni, de szerintem mindig jobb mintha csak a megszokott komfortzónádban élnél.
Kicsit hozzú lett bocsi, de felvidéki magyar vagyok így nem tanultam magyart szóval lehet hosszas regényeket kell írnom hogy egy szót helyettesítsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!