Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akik maganyosak vagytok mit...

Akik maganyosak vagytok mit remeltek az uj evtol?

Figyelt kérdés
En nem csak maganyos de szerencsetlen is vagyok. 17 eve dolgozom, van sajat hazam, es van eleg penzem de ez semmi. A csaladom nelkul ez nem lenne. Agorafobias vagyok meg introvertalt meg mit tudom en meg mi. A munkahelyemen csak megturnek es baratnom sose lesz. Egeszsegi allapotom is nagyon szar. Egy csajnak se kellek igy. Semmi se valtozik evrol evre...
2024. jan. 5. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Én ugyanígy vagyok, csak nekem munkám sincs.

Én semmit nem remélek ettől az évtől se. Évek óta nem várok már semmit, akkor nem ér nagy csalódás.

2024. jan. 5. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Társat remélek.
2024. jan. 5. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Társat, akivel nagyon szeretjuk egymást és boldogan élhetunk :)

Minden más megvan.Hat év magány után megérdemelném ....

2024. jan. 5. 16:32
 4/8 A kérdező kommentje:
1# Sajnalom ha nincs munkad :/ . Mondjuk en sokszor ott akartam hagyni mert eleg nehez sokszor meg le nezik az embert. A fizetessel nincs gondom. Inkabb a kollegak meg a fonokseg :/
2024. jan. 5. 16:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Tarsat en is szeretnek de olyat aki megbizhato es tenyleg szeret nem csak mondja. De ilyen nincs aki engem szeretne!
2024. jan. 5. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt remélem, hogy vége lesz...
2024. jan. 7. 16:44
 7/8 A kérdező kommentje:
ma 16:44 Minek lesz vege ?
2024. jan. 7. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
...az életnek.
2024. jan. 7. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!