Más is olyan szerencsétlen, hogy otthon egyedül tölti majd a szilvesztert? 26F
24-es
ilyen rendes srácoknak nem akad barátnő
Szerencsés vagyok, mert egyedül szilveszterezek megint. :) Fiatal koromban már kibuliztam magam, akkoriban az volt jó. :) Most viszont jobb egyedül. ;-)
Ráadásul végre felélénkült kissé a szél, a tüzijátékok szagát érezni kicsit, de a szél legalább széthordja, nem fog egy helyre koncentrálódni a szag.
Mindenben van valami jó is! Pihenj egyedül, kérdező, meg nézz filmet, hallgass zenét, ilyesmi! ;) Nézd a jó oldalát a dolgoknak, gyerekkoromban még nem létezett internet, most viszont tudunk gondolni egymásra ismerelenül is, akár többen egyszerre. :)
BUÉK mindenkinek! :D
Nekem azóta az említett barátom eljött egy 2 órás talira, ahhoz képest jól sikerült a maga módján. :-) Feljebb a 12-es, 13-as és a 19-es válaszomban vannak az előzmények, így ha valaki teljesen képben akar lenni, annak azt javaslom, hogy olvassa el eme válaszaimat is. Ám a 12-es válaszom eléggé hosszúra sikerült, de nem direkt, hanem mert így tudtam jól leírni. Bát utólag másnap délután elszomorodtam, mert végül a 2 órányi szilveszteri tali egy kicsit mégis kevés volt vele, de ettő függetlenül jó volt és nem volt hiába egyáltalán. Részben azért volt kevés, mert előtte 2 hétig nem tudtunk talizni, részben mert ünnepeken kívül legtöbbször hetente 1-2 alkalommal talizunk 8-10 órákra. Most meg beteg lett, eléggé megfázott és most csütörtökön lenne, avagy lett volna a talink, de majd jövő héten elvileg már újra talizunk.
És boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!