Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is olyan szerencsétlen,...

Más is olyan szerencsétlen, hogy otthon egyedül tölti majd a szilvesztert? 26F

Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 16:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%
én direkt intéztem úgyhogy ne keljen sehova se menni. kényelmesebb is lesz mint másoknak csak nem merik bevallani mert félnek hogy mit gondolnak mások. nekik ezért lehet rossz ez az ünnep mert túl erőltetett hogy kötelező bulizni. hiába próbálnak előadni mást. stresszes. az év többi napján is lehet inni bulizni. akkor szoktam is párszor. nekem az ünnepek a családot és az otthon melegét jelenti, mivel ez is az szóval egyszinten van a karácsonnyal a szilveszter is. kipihenjünk a karácsonyi készülődést, jövés menést, rokonokat, és mentálisan készülünk a jövőre. ennyivel beérjük. a lényeg hogy mindenki szabad legyen. talán annyival élünk a szokásokkal, hogy pár korty pezsgő, és vacsorára virsli, talán még valami pogácsa vagy sajtos rúd féleség azt ennyi. meg ha úgy van csodáljuk a szomszédok tüzijátékait, a teraszról erkélyről. így is lehet élvezni. sőt... de kinek mi. 19f
2023. dec. 29. 13:42
 22/31 anonim ***** válasza:
71%
Évek óta itthon vagyok Szilveszterkor. Hosszú évekig eljártam/ jött valaki. Az utóbbi években valahogy nem hoz lázba a Szilveszter. A bulizás meg pláne nem. Lúzer vagyok? Lehet. De vállalom :)
2023. dec. 29. 14:27
 23/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsétlennek nem....maximum kicsit lehangol de nem vészes.Megbaràtkozom vele.Délutàn beinditom a gepet mosni,hajat mosok,kicsit setalok delutan vagy estefele,elmegyek templomba a hala adasra.Este olvasok,tervbe van egy konkret film megnezese,zenes musor a teveben.De szerintem a szokott idoben fogok aludni 🙂
2023. dec. 31. 11:14
 24/31 Manó11 ***** válasza:
84%
kérdező,miért érzed emiatt szerencsétlennek magad? nincsenek olyan barátaid akik nem bulizósak otthon el lennétek esetleg barátnő?
2023. dec. 31. 14:01
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

24-es

ilyen rendes srácoknak nem akad barátnő

2023. dec. 31. 17:01
 26/31 A kérdező kommentje:
Kb másfél hónapja szakított velem.
2023. dec. 31. 17:54
 27/31 Manó11 ***** válasza:
100%
24es voltam. sajnálom. ne add fel! Boldog Új Évet!
2023. dec. 31. 19:40
 28/31 anonim ***** válasza:
77%
Otthon toltom. Nem gondolod, hogy ez a szerencsetlenseg definicioja.
2023. dec. 31. 20:12
 29/31 anonim ***** válasza:
77%

Szerencsés vagyok, mert egyedül szilveszterezek megint. :) Fiatal koromban már kibuliztam magam, akkoriban az volt jó. :) Most viszont jobb egyedül. ;-)

Ráadásul végre felélénkült kissé a szél, a tüzijátékok szagát érezni kicsit, de a szél legalább széthordja, nem fog egy helyre koncentrálódni a szag.

Mindenben van valami jó is! Pihenj egyedül, kérdező, meg nézz filmet, hallgass zenét, ilyesmi! ;) Nézd a jó oldalát a dolgoknak, gyerekkoromban még nem létezett internet, most viszont tudunk gondolni egymásra ismerelenül is, akár többen egyszerre. :)

BUÉK mindenkinek! :D

jan. 1. 00:25
 30/31 he84 ***** válasza:
57%

Nekem azóta az említett barátom eljött egy 2 órás talira, ahhoz képest jól sikerült a maga módján. :-) Feljebb a 12-es, 13-as és a 19-es válaszomban vannak az előzmények, így ha valaki teljesen képben akar lenni, annak azt javaslom, hogy olvassa el eme válaszaimat is. Ám a 12-es válaszom eléggé hosszúra sikerült, de nem direkt, hanem mert így tudtam jól leírni. Bát utólag másnap délután elszomorodtam, mert végül a 2 órányi szilveszteri tali egy kicsit mégis kevés volt vele, de ettő függetlenül jó volt és nem volt hiába egyáltalán. Részben azért volt kevés, mert előtte 2 hétig nem tudtunk talizni, részben mert ünnepeken kívül legtöbbször hetente 1-2 alkalommal talizunk 8-10 órákra. Most meg beteg lett, eléggé megfázott és most csütörtökön lenne, avagy lett volna a talink, de majd jövő héten elvileg már újra talizunk.

És boldog új évet!

jan. 3. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!