Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » "Majd jön másik." Ez mindig...

"Majd jön másik." Ez mindig igaz, ha relatíve fiatalon, 30 alatt szakítanak veled? Vagy van aki innestől totál egyedül marad már egész életében?

Figyelt kérdés

2023. dec. 17. 09:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
3-as: Senki ne csináljon akkora őrültséget, hogy megöli magát, ha szakított. Egy szerelmi csalódás fájdalmas, de az idő MINDIG csökkent a fájdalmon. Türelem, pár éven belül jobb lesz. Amúgy nem az introvertáltak, hanem a pszichés betegek ölik meg magukat szerelmi bánat miatt. Van olyan szerelem, ami már mániává fajul, egyfajta megszállottsággá, ez már nem egészséges szint. Ha ilyet tapasztal valaki, kérjen segítséget.
2023. dec. 18. 17:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Van aki totál egyedül marad 30 alatt is.

Felette, közel a negyvenhez, többszörösen traumatizálva, belefáradva a rengeteg sz@rságba, pedig egészen esélyes

2023. dec. 18. 23:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de 30 alatt a mai várható élettartammal számolva még 50-60 éve is lehet az életből, miért írja le magát? Ha a traumák kikészítették az embert, érdemes egy jó pszichoterápiát igénybe venni, mert 40 körül sincs még vége az életnek. Eleve súlyos depresszióra utaló jel így gondolkodni.
2023. dec. 19. 00:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 vagyok, fél éve ért véget a kapcsolatom, és nem gondolom egyáltalán, hogy most vége lenne mindennek. Persze, nyilván szar egy ilyet megélni és nehéz lelki teher, de ezen túl vagy aztán majd jön valaki.
2023. dec. 19. 07:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem.
2023. dec. 19. 17:14
 16/18 anonim ***** válasza:
51%

14 igen, de gondolom férfi vagy. Nőként 32 évesen szakítani nem kis teher, főleg ha gyereket is akar valaki...

Én 27 évesen veszítettem el a szüzességemet, 25 évesen mentem pszichológushoz mert már képtelen voltam jól kezelni, hogy minden korombeli, 30 alatti kollégának rendes kapcsolata van, meg gyereket terveznek, én meg olyan voltam, mint valami űrlény, pl: olyanok miatt hogy nem tudok pizzát sütni, beszóltak. És mind diplomás nőkről van szó. Aztán nemcsak tema volt a jó kapcsolat, 2 év alatt 8 gyerek született. És tudom, nem szabad magunkat másokhoz mérni, de én mindig fiatal anyuka életre vágytam és nem jött össze, nem is fog.

A párommal teljesen véletlen találkoztam amúgy egy házibuliban. De annyira mas lelki igényei vannak, néha mintha tök érdektelen lenne, nem hiszem el, hogy szeret, maximum azért jó ez így, mert jó velem a szex. Én se hittem volna, hogy ennyire bele lehet jönni 0 tapasztalattal, de na.

De neki ez így kenyelmes maradna, így nekem kell szakítanom ha azt akarom, hogy valaki ki is mutassa, hogy imád vagy valami. A mostani munkahelyemen amúgy nem sokkal jobb a helyzet, több az idős nő mint a fiatal, ők amúgy nem akar 30 alatt gyereket, de az idősek rendszeresen azt kérdezik én mikor akarok babázni... és én mindig el kell mondjam, hogy sajnos ahhoz kéne egy olyan párkapcsolat és ilyenkor meg lesajnálnak. Nekik 20-30 éve ősszejött huszonévesen minden, a mai világban meg nagyon sokan küzdenek... miért kell így legyen?

Amúgy most màr sokkal jobban vagyok, de az érzés, hogy senkinek se kellettem soha igazán, nagyon elszomorít. :(

2023. dec. 25. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:
88%

"Nekik 20-30 éve ősszejött huszonévesen minden, a mai világban meg nagyon sokan küzdenek..."

Az a legrosszabb, ha ezt saját érdemnek tekintik, miközben csak szerencséjük volt. De könnyű a magas lóról észt osztani meg lesajnálni.

2023. dec. 27. 00:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Exem most 41 - 31 volt, amikor szakítottunk.

Azóta is egyedül van, de nem is baj.

Remélem, sohasem csajozik be, de ha mégis, már előre sajnálom a nőt, mert nem tudja, kit választ.

2024. jan. 19. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!