"Majd jön másik." Ez mindig igaz, ha relatíve fiatalon, 30 alatt szakítanak veled? Vagy van aki innestől totál egyedül marad már egész életében?
Figyelt kérdés
2023. dec. 17. 09:42
1/18 anonim válasza:
Attol függ. Ha vkinrj baratai vannak jár mindenhova izgi élete van szírakozik akkor a partnereir szinte cserèlgetni is tudja, ellentétben azokkal akik otthon ülnek. Azoknak 5 évente ha van egy párja, örülhet.
3/18 anonim válasza:
Nem biztos. Aki intró, az lehet hogy egy valakit szeret és ha elveszíti, talán fel is akasztja magát szakítás után, találni meg nem biztos hogy fog újat.
4/18 anonim válasza:
Képes vagy összetetten is gondolkodni, vagy csak végletekben?
Nyilván ahány ember van, annyi életút. 30 alatt azért még széles a választék, de felette sem reménytelen a helyzet. Szóval erre nincs ennyire egyszerűsített válasz, hogy "jön másik" vagy "örök magány".
5/18 anonim válasza:
Én olyat is ismerek, aki vagy 25 éve vergődik, ha volt valakije az sem volt jó neki, most meg egyedül sír a szobájában.
6/18 anonim válasza:
Embere válogatja! Aki a hátralévő életében is az elveszített párját keresi a kínálkozó lehetőségek mögött, az jelentős lépést tesz a rugalmatlanságával a véglegesített magány felé. Aki hajlandó túllépni a múlton és nem feltétlenül ragaszkodik egy fénymásolathoz, annak jobbak az esélyei arra, hogy ne maradjon magányos. Számít az is, hogy mennyire alakult ki, illetve szilárdult meg a kérdéses időpontig az érintett jelleme, személyisége, egyénisége.
7/18 anonim válasza:
Mit jelent az hogy fénymásolathoz? Te direkt használsz ilyen szavakat?
Ne csesszél fel!
9/18 anonim válasza:
1. Én intro vagyok és nagyon sok ember akar velem összejönni,hiába van párom. Szóval ez egy fszság, amit írsz.
10/18 anonim válasza:
Én már közel járok az ötvenhez. 30 alatt még nagyon fiatal vagy, persze, hogy jöhet másik. De ha elhiszed, hogy nem, akkor depressziós leszel és nagyon kis esélye lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!