Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szinglik, akik akarnak párt,...

Szinglik, akik akarnak párt, de nem találnak, így magányosak! Mivel terelitek el a gondolataitokat?

Figyelt kérdés

2023. dec. 2. 20:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Olvasás (most sikerült egész sok könyvet felhalmozni), sorozatnézés, gyakorin válaszolgatás, illetve pár hete kondiba is vettem bérletet, és becsülettel járok is, heti 2-3 alkalommal.

Amiről viszont szeretnék leszokni.. az utóbbi hetekben nagyon sok időt vesztegetek azzal, hogy unalmamban az Instagram-ot, FB-t pörgetem, és bár nekem kedvező, tetsző dolgokat dob fel az algoritmus, érzem, hogy nem tesz jót.

Valamint- szeretnék is párkapcsolatot, csak közben látom, mi megy körülöttem, ilyen téren. Rossz kapcsolatok, több helyen becsúszott gyerek, olyanokhoz, akik amúgy alig viselik el egymást, megcsalások, egyszerre több vasat tartanak a tűzben, meg hasonló nyalánkságok. És nekem ehhez nincsen gyomrom. Nem is akarom, hogy legyen hozzá.

2023. dec. 11. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekkortól műszaki elfoglaltságaim vannak, és mindig a sport rovására éreztem magam jól. Amikor volt kapcsolatom, nem szerelgethettem éjszakába nyúlóan, de szinte sehogy sem, és gyűltek az ötleteim, és már sírtam, hogy mennyi gondolat megy kárba. Jön, megy, felírni, lerajzolni sincs időm, másnapra elfelejtem. Nem is baj, hogy dagadt vagyok, így nem vonzok be egy főnököt sem otthonra. F43.
2024. júl. 11. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!