A legtöbb ember életében legalább egyszer eljön az óriási fájdalom szakítás után. Vannak akik élete rosszabbra fordul, vannak akik betegséget szednek össze és vannak akik kiheverik és kisebb-nagyobb szünet után folytatják az életet. Utóbbit kell neked is és mindenkinek tennie. Leírva ez könnyen hangzik, de sajnos ez van.
2023. nov. 25. 08:12
12/21 anonim válasza:
Főleg akkor,ha az élet ezt megtetézi és egy szakítás vagy elhagyás után még a lakhatásod is borul és olyannal,olyanokkal kell élned, akiket az ellenségednek sem kívánsz.
Akik kénytelenek visszamenni a szulőhöz,azoknak annyi, bezárul minden kapu.Nemhogy a párt vesztik el,de az önállóságot is és a társkeresésnek annyi a továbbiakban. Pl az elvált férfiaknak !
2023. nov. 26. 06:50
13/21 anonim válasza:
Nem. örökre nem. Nem egy olyan embert ismerek a környezetemben, akik megszenvedték a szakítást ugyan, mint te, de egy idő után akkor is másképp látták a világot. Eljön előbb-utóbb neked is.
2023. nov. 26. 09:59
14/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom elvégezni a napi teendőim sem.. teljesen megállt az élet és értelmét vesztette minden
És még attól az opciótól is félek hogy tovább lépek, mert akkor tényleg semminek nem volt értelme..
2023. nov. 26. 13:45
15/21 anonim válasza:
Az utolsó mondatot nem értem...kimondtad a varàzsszót, hogy tovàbb lépsz aztán vissza zuhansz a semminek nem volt értelmébe.Ezt màr csak én nem értem vagy màs sem?
2023. nov. 27. 00:46
16/21 anonim válasza:
"Úgy érzem már soha nem lesz értelme semminek"
Én is éreztem már így. Meg hogy soha nem fogok még csak hozzá hasonlót találni. Így éreztem az előző szakításnál is, az azelőttinél is, meg a mostaninál is. :)
2023. nov. 27. 12:40
17/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van
2023. nov. 28. 23:11
18/21 anonim válasza:
Szerintem igen. Alapból is rendkivűl depresszív a természetem, viszont ő vele tudtam boldog lenni. Amióta undorító módon kihasznált és eldobott azóta ismerkedni se tudok nőkkel, már nem is próbálkozok és az egyre romló lelki állapotom a külsőmön és viselkedésemen is látszik ezért már nem is próbál senki közeledni felém. Nem az első szerelem/barátnő volt az életemben, ha esetleg valaki ezt gondolná.
2023. nov. 30. 18:26
19/21 anonim válasza:
Jajj mit sírtok itt ez csak szerelem mi lenne ha komolyabb dolog lenne.18asnak meg: talàn magadban kéne keresni a hibàt, hogy nem találsz senkit.
2023. dec. 1. 09:31
20/21 anonim válasza:
Szakítás után (vagy bármi után) igen, de a szakítástól nem. Ha úgy érzed, a szakítás tesz tönkre, akkor volt ott probléma korábban is, mert egészséges ember nem hagyatkozhat annyira egy másikra, hogy ne viselje el a hiányát, vagy ne tehesse túl magát a csalódáson.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!