Mit tegyen egy kerekesszékes🦽 nő, ha senkinek sem kell?
"Ezt csakis személyes, segítő, emberi kapcsolatokban lehet."
De hogyan találhatna egy kerekesszékes nő személyes, segítő, emberi kapcsolato(ka)t így?
"Gyakorit nem ismerkedésre használom"
Mégis miért nem?
Nyugodtan használhatod a Gyakorit IS ismerkedésre!
En az elso valaszt irtam, de nem allitottam sehol, hogy csak kerekes szekessel ismerkedj, viszont annyiban elony szerintem, hogy kiegyenlitettebb kapcsolat lenne, ok biztos aterzik a helyzeted, illetve nincs meg az, h az egyikuk kvazi a masik apoloja.
Persze van csomo olyan kapcsolat is ahol egyik tag serult csak, nem allitom h ezek ne lennenek mukodo kepesek.
Masik meg hogy a gyakorit se ertem miert zarod ki ismerkedesi lehetosegek kozul... Siman lehet h itt talalnal partnert.
Van egy olyan mondas is, hogy csak azon lehet segiteni aki hagyja id. Nem allitom, hogy veled ez a helyzet de gondolkodj el rajta szerintem.
Van az a műsor, aminek a címe: élet 250 kg felett.Na most ott vannak azok a rusnya, batár állat nők is, akik 400 kg-osak.A súlyuk miatt ők is nyomorékok, el van torzulva a testük, mozgásképtelenek, mindenféle betegségük van, felfekvésesek a sok tespedéstől és egész nap csak zabálnak és finganak, böfögnek.Na és itt jön a képbe, hogy sokuknak van élettársa!Aki gondozza őket, viszi nekik ágyba a zabálnivalót, kiszolgálja őket.
Ennyi erővel te is találhatnál magadnak párt.Mondjuk lehet ne a topmodell pasikat keresd, de ennyi erővel neked is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!