Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyen egy kerekesszékes🦽...

Mit tegyen egy kerekesszékes🦽 nő, ha senkinek sem kell?

Figyelt kérdés
Ha mindenki csak a kerekesszékes nőt látja benne és elutasítják a fogyatékossága miatt?

2023. nov. 20. 19:48
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Elég ha egy kerekesszékes tudja milyen borzasztó állapot ez, nem hinném hogy olyan elfogadóak és empatikusak az emberek, hogy olyan könnyen menne ez! Ez is egy borzalmas dolog, ennyire különcnek lenni, ráadásul így!
2023. nov. 20. 20:15
 12/30 A kérdező kommentje:

"Ezt csakis személyes, segítő, emberi kapcsolatokban lehet."

De hogyan találhatna egy kerekesszékes nő személyes, segítő, emberi kapcsolato(ka)t így?

2023. nov. 20. 20:18
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"Gyakorit nem ismerkedésre használom"

Mégis miért nem?

Nyugodtan használhatod a Gyakorit IS ismerkedésre!

2023. nov. 20. 20:20
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
Most akkor te csak azért írtad ki a kérdést, hogy folyamatosan nyafogj? Ne haragudj, de olyan, mintha nem is értelmeznéd a válaszokat, mert állandóan az önmarcangolással reagálsz, hogy neked mennyire k*rvaszar. De ennek így nem sok értelme van, hogy állandóan ugyanazt írod le, csak más formában.
2023. nov. 20. 20:21
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy senkinek se kellenél, sok olyan Pár van ahol az egyik fél kerekesszékes, neked is sikerülni fog.
2023. nov. 20. 20:22
 16/30 A kérdező kommentje:
A kérdés miatt jöttem fel elsősorban, nem ismerkedés szempontjából, ezt szeretném ha elfogadnátok.
2023. nov. 20. 20:23
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Én segítettem. Terapeutát kell keresnem, az pont ezért van. Empatikus, elfogadó. A saját eszköztáraddal segít rálátni magadra és az általad alkotott világra. Ez az első emberi kapcsolat. Ami segít magadat rendbehozni. Utána, ha megerősödött a lelked, akkor jöhet az ismerkedés.
2023. nov. 20. 20:26
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

En az elso valaszt irtam, de nem allitottam sehol, hogy csak kerekes szekessel ismerkedj, viszont annyiban elony szerintem, hogy kiegyenlitettebb kapcsolat lenne, ok biztos aterzik a helyzeted, illetve nincs meg az, h az egyikuk kvazi a masik apoloja.

Persze van csomo olyan kapcsolat is ahol egyik tag serult csak, nem allitom h ezek ne lennenek mukodo kepesek.

Masik meg hogy a gyakorit se ertem miert zarod ki ismerkedesi lehetosegek kozul... Siman lehet h itt talalnal partnert.

Van egy olyan mondas is, hogy csak azon lehet segiteni aki hagyja id. Nem allitom, hogy veled ez a helyzet de gondolkodj el rajta szerintem.

2023. nov. 20. 20:49
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
"Miért csak kerekesszékes pasik jöhetnének szóba?" az igen nyafffogsz de te is válogatós vagy . én kerekes pasi vagyok de veled akkor sem kezdenék ha fizetnél
2023. nov. 20. 20:50
 20/30 anonim ***** válasza:
90%

Van az a műsor, aminek a címe: élet 250 kg felett.Na most ott vannak azok a rusnya, batár állat nők is, akik 400 kg-osak.A súlyuk miatt ők is nyomorékok, el van torzulva a testük, mozgásképtelenek, mindenféle betegségük van, felfekvésesek a sok tespedéstől és egész nap csak zabálnak és finganak, böfögnek.Na és itt jön a képbe, hogy sokuknak van élettársa!Aki gondozza őket, viszi nekik ágyba a zabálnivalót, kiszolgálja őket.

Ennyi erővel te is találhatnál magadnak párt.Mondjuk lehet ne a topmodell pasikat keresd, de ennyi erővel neked is lehetne.

2023. nov. 20. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!