Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan álljak talpra ha senki...

Hogyan álljak talpra ha senki nem segìt?

Figyelt kérdés

Pl.kidobnak a lakásbol ha nem javíttatok meg benne ezt azt. Letelt a határido.

Egy asztalost bútorost se ismerek, aki volt is az mindent mindig felbehagyva csinált csak meg hogy majd jön es folytatja igy egy munkábol is azt csinálja hogy jön hússzor is.

Az erkélyajtó sincs kész a konyhaszekrény ajto is csak félig es csak a fürdő van kifestve a konyha még nem.

Amiert letelt a 60 nap hataridő kértem hosszabbítast és "felnindtam" ennek az embernek.

De akik vannak asztalosok mindegyik olyan hogy csak 100 ezres szekrenykészitest vállalnak csak, olyat hogy szekrényajtó pótlás javítás, kilincs foltozás javítás, nem.

Es ez csak az egyik.

Lomtalanítani sincs ember a szekrényektől nem férek a tv-t se tudom levinni a kukához egy mázsa súlya van.

Legutobb vmi pasi meg 30 ezret akart kérni olyanért amit mashol az apuka/férj haverok ingyen levisznek pl butort a ház mögötti kukához.

Aztan se baratom, se senkim nincs,a neten szórakozni akarnak, meg úgy akarnak jönni segiteni hogy feküdjek le vele.

Se szerelem se egy sima barát sem vesz körül.

Szüleim testvèreim sincsenek.

#kilakoltatás előtt
2023. okt. 23. 09:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
A tv tökéletes! Nem rosz. Csak nem nézek tv-t és màr zavar hogy hol ide kell tenni hol oda akármikor átrendezem a lakást es le kéne vinni kukába vagy valakinek odaadni(de senkinek nem kell merr eégi nagyképernyős sony és egy mázsa ezert lenne kuka!)
2023. okt. 23. 19:25
 22/25 anonim ***** válasza:
27%
őrült
2023. okt. 23. 20:17
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az lesz a legjobb ha elköltözöl onnan.
2023. okt. 23. 21:01
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem fekszel le vele?
2023. okt. 24. 21:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Ismerős.

Édesanyámmal élek, és sok mindent nem tudunk megcsinálni, mint 2 nő. Most vettünk egy házat, és bútorral együtt vettük meg, na itt hagyták nekünk egy rossz mosógépet is, alig bírtuk kivinni a házból, egy félórás művelet volt. Mindketten alig vagyunk 50 kilòk, és a mosógép szerintem több volt, mint mi. Na mindegy.

Közben felfedeztük, hogy egér van a padláson, de oda nincs feljárò, nem tudunk felmenni, végül az előző tulajnak a férje jött át, és az mászott fel nagy nehezen, és dobált ott szét csapdát.

Ereszt kéne rakni, mert az előző tulajok leszedték, de nem rakatták vissza, egyikünk se csinált ilyet soha, bádogost meg alig találtunk, de úgy néz ki végre jön egy/remélem/.

A kerítés is szar, ki kéne szedni az egészet, és újat rakni egy az egyben, de ketten nem fogjuk bírni megfúrni a talajt, meg kiszedni a betonba fektetett rudakat/ki kell azokat is cserélni, mert 500 éves szarok, és mállanak szét/.

Vettünk tűzhelyet, megvettük a fúvòkákat hozzá, de nem tudtuk hogy kell kicserélni, ahhoz is alig találtunk embert. Megkérdeztem embereket, hogy hozzámerjek-e nyúlni, de azt mondták hogy szakembert hívjak inkább.

Hagytak nekünk kb szétrohadt bútorokat is, amiket szintén nem tudom hogy fogunk kivinni.

Előző helyen ahol laktunk szintén ugyanezek voltak, és nekünk is minden szomszéd cigò volt, tehát nem nagyon tudott ott sem átjönni senki segíteni. Ritkán 1-1 haveromat tudtam áthívni, de most elköltöztünk rohadt messzire és én sem ismerek senkit.

Ja, és tényleg ne engedj be mindenféle jött-ment ,,lomtalanítòt"! Anyám beengedte őket, míg nem voltam otthon, és olyan ,,szépen" kilomtalanítottak, hogy még a ruháimat is elvitték, meg a barátaimmal közös képeimet, edényeinket, elvitték a bojlert, stb. 8 milliós kárt okoztak, és most rendőrségi ügy van belőle.

Amúgy amit tudsz csináld meg, én is azt teszem. Nekem burkoló a szakmám/igen, nőként/, és pl szilòzni nem nagy cucc, egy csaptelepet én is ki tudok cserélni, vegyél egy vízpumpafogòt és azzal le fogod bírni tekerni.

Ha nagy monitoros, crt tv-ről van szó, akkor tilos szétszedni! Tudom, nem könnyű nőként, de sajna ez van, ha az embernek nem jut partner. Átèrzem.

2023. nov. 1. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!