Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan álljak talpra ha senki...

Hogyan álljak talpra ha senki nem segìt?

Figyelt kérdés

Pl.kidobnak a lakásbol ha nem javíttatok meg benne ezt azt. Letelt a határido.

Egy asztalost bútorost se ismerek, aki volt is az mindent mindig felbehagyva csinált csak meg hogy majd jön es folytatja igy egy munkábol is azt csinálja hogy jön hússzor is.

Az erkélyajtó sincs kész a konyhaszekrény ajto is csak félig es csak a fürdő van kifestve a konyha még nem.

Amiert letelt a 60 nap hataridő kértem hosszabbítast és "felnindtam" ennek az embernek.

De akik vannak asztalosok mindegyik olyan hogy csak 100 ezres szekrenykészitest vállalnak csak, olyat hogy szekrényajtó pótlás javítás, kilincs foltozás javítás, nem.

Es ez csak az egyik.

Lomtalanítani sincs ember a szekrényektől nem férek a tv-t se tudom levinni a kukához egy mázsa súlya van.

Legutobb vmi pasi meg 30 ezret akart kérni olyanért amit mashol az apuka/férj haverok ingyen levisznek pl butort a ház mögötti kukához.

Aztan se baratom, se senkim nincs,a neten szórakozni akarnak, meg úgy akarnak jönni segiteni hogy feküdjek le vele.

Se szerelem se egy sima barát sem vesz körül.

Szüleim testvèreim sincsenek.

#kilakoltatás előtt
2023. okt. 23. 09:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Meg megnézném egy no hogy cserél meg kt be masik wc tartalyt is.

Amit tudok csinaltam. Es csinalom is. Mosogépet is szereltem már. A pasi csak ahhoz kellett hogy visszarakja a bilincset alul.

2023. okt. 23. 10:18
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Éltem már lakásban, de nálunk még a 40+ éves bútoroknak sincs leszakadva az ajtaja, nincs elázva, stb, mert VIGYÁZUNK RÁ!

Ha pedig már eleve ilyen volt, ki se kellett volna venni azt a lakást.

2023. okt. 23. 12:07
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
aha aha, mesélj még, mi lett még szétverve
2023. okt. 23. 12:45
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

No nem azért de amiket felsoroltál:

1. Nem tíz perc alatt keletkeznek önmaguktól

2. Többszázezernyi munka alsóhangon.

Öreg ,romos házak felújításával foglalkozom , szóval tudom merre hány méter.

2023. okt. 23. 15:56
 15/25 anonim ***** válasza:
51%

Gyakorlatilag abban a házban mindent javítani kell:

Csaptelep, bútorok, TV rossz, szétesve az egész ház.

Mi volt ott, tornádó? Vagy valaki idegrohamot kapott, és csákánnyal nekiállt hadonászni?

2023. okt. 23. 17:26
 16/25 A kérdező kommentje:

En is vigyazok mindenre.

Na most lecsapta az áramot a modógép és megégett a kábele. Na ezt is csinálhatom. A ruhákat ki sem lehet szedni.

A csapot már harman csinálták meg es azitán is csópögött mindog.

Mire szólt az aki ide járt karbantartani hogy az egész csaptelepet ki kellene cserelni mert a belsejében törött a nem tudom mi.

Vett is csaptelepet csak nem jött cserélni..

Marhára nem az hiányzik hogy ŵn legyek mindem sz.rnak kihozva. Ez nekem nem segít semmit.

A fürdő csaptelepet is igy tették fel hogy 1 hónap múlva kimozgósodott a helyéről azt eddig más tette vissza.

És egy emberem sincs most.

2023. okt. 23. 18:09
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Ez valami újonann kiutalt önkormányzati lakás, hogy ennyire le van rúgva?
2023. okt. 23. 18:27
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
cool story bro, mesélj még
2023. okt. 23. 19:01
 19/25 A kérdező kommentje:

Csak érdekességképpen:

Kiegett most ugye a mosógèp kábele. Sérült a dugvilla.

3 emberrel beszéltem

Egyik egy laikus hozzá nem értő szomszéd:

Ő azt mondta lehet égett benne a kábel ha van szaga, akkor ne használd, csere. A hosszabbítónak ki kell száradnia. akkor se használd mert bármi leéghet, meg is rázhat. A mosógépet valahogy le kéne zárni akkor nyitható. Ne használj semmit,rázhat!(aranyosan aggódós)

Aztán kényszerből írtam akinek ma "felmondtam" mert mindent félbehagy.

Ő azt mondta ahol a korom van ott kapta a vizet látom a földelè jó a dugvilla igen sèrült lehet nem kell a kábelt cserélni elég csak a dugvillát. Megyek segìtek. És megcsinálom végre a bojler bekötést is.

Aztán írtam egy villanyos szakembernek is

Ő azt mondta, nem sèrült az csak meg kell tisztítani a koromtól. Erre mondtam de a dugvilla repedt látszik hogy ott arany az a rés.

Erre írt egy nagy röhögést azon hogy "arany" és megismételte hogy elég megtisztítani hogy ne legyen rozsdás vagy kormos, semmi baja nem lesz. Es hozzátette hogy johogynem hosszabbíóval fürdessz nem jó helyen volt a hosszabbító.

2023. okt. 23. 19:13
 20/25 A kérdező kommentje:

17# ismẁtlem. A csapot már hárman csinálták és azután is elkezdett csöpögni.

Tehát itt mindig ugyanazokat a munkálatpkat kell szinte csinálni.

A szekrenyajto leszakadt felfúrták a pantokat megint leszakadt. Megint megcsinálták és megint leszakadt. Mire valaki szólt hogy több pánttal kéne felfogatni de az aki nem csinalta meg akinek "felmondtam" mert mindent félkészen hagy.

És így tovább.

Nem tudom nem voltam érthető akkor, amikor ezt már leírtam nem egyszer?

2023. okt. 23. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!