Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit szoktatok csinálni az ex...

Mit szoktatok csinálni az ex párotok képeivel, közös emlékekkel?

Figyelt kérdés
Gondolok itt fotókra, ott felejtett apróságokra, dolgokra amiket közösen vettetek.

2023. okt. 20. 21:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az jó ha nyugodt vagy.

De miért lenne már mindegy?

A lelki nyugalmat jó lenne elérni.

2023. okt. 27. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Éppen azért értem el a lelki nyugalmat,mert nincsenek vágyaim,ráadásul olyanok,amik nem csak rajtam múlnának.

Nem keresem,de ha jön valaki,akkor örömmel fogadom,van hely a szívemben.De nem görcsölök rá,főleg úgy,hogy ami ma megy párkeresés terén az gyomorforgató..

# 10

2023. okt. 27. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült.

2023. okt. 27. 18:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kacatok: visszaadom, ha neki nem kell, akkor kidobom

Képek: mennek az albumba, amelyek el vannak rakva

Ruha: ez változó, amit nekem adott kapcsolat alatt az nálam marad, elhasználom alvósnak, itthoninak, takarításhoz rongynak, amit csak nálam hagyott: pl nacik stb., azt visszaadom, ha nem kell és hordható marad, ha nem akkor odaadom férfi ismerősöknek vagy szeretetszolgálatnak, tropa állapotú megy a kukába

Közösen vett dolgok: egyik ide-más oda megy pl: ágyat vitte az expárom, szék maradt nálam, kinek mi kell, nagyjából egyenlő arányban

2023. okt. 27. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!