Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért kell kiszolgáltatottnak...

Miért kell kiszolgáltatottnak lennem átlagemberként?

Figyelt kérdés
Ki vagyok szolgáltatva a nőknek,ha valamit nem úgy csinálok ahogy nekik tetszik egyedül maradok,szex sem lesz.Ki vagyok szolgáltatva a munkahelyen,ha valamit nem jól csinálok,kirúgnak.A bankoknak is ki vagyok szolgáltatva,az orvosoknak,gyógyszergyártóknak is.Ha az orvos nem lát el amikor beteg vagyok,meg is halhatok.Ha nem szedem a gyógyszert,meghalhatok.Ha nem rakom a bankba a pénzem,ellophatják.Ez a kiszolgáltatottság érzés egész életemben elkísér majd?31/F

2023. okt. 2. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Legyél paraszt
2023. okt. 2. 15:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Ha összejönnék egy nővel aztán szakítanánk akkor is én járnék rosszabbul A nőnek már másnap lenne valakije én még mindig a tinderen írogatnék
2023. okt. 2. 16:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, erre az egész problémakörre van egy egyszerű megoldás:

Sajátíts el mindne olyan tudást amitől úgy érzed most függő vagy másoktól.

És máris nem vagy függő.

2023. okt. 2. 16:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"A nőnek már másnap lenne valakije én még mindig a tinderen írogatnék"

Annyira gázak az olyan emberek akik így kapcsolatból esnek kapcsolatba, miért akarnál ilyen lenni. És ha a nő továbblép ilyen gyorsan? Ki nem sz.rja le?

Szerintem egy-két terápiás ülés jót tenne neked

2023. okt. 2. 17:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Bank is lopja a pénzed csak nem veszed észre
2023. okt. 2. 18:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek kiszolgáltatott lenni, és közben meg szeretni az illetőt.
2023. okt. 2. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
Huh ma éjszaka annyira, de annyira ki vagyok szolgáltatva én is! Egy punc.nak, ami mindjárt befogad engem és attól félek, nem fog többé elereszteni!
2023. okt. 7. 01:47
 18/19 anonim ***** válasza:
53%

Ugye mennyivel normálisabb lehetett a paraszti világ?

Sima töcskölés is megfelelt, nem kellett munkahelyre járni, elkufárosodni, körbevenni magunkat mindenféle vacakkal amitől azt hisszük boldogabbak vagyunk stb.

2023. okt. 7. 07:08
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Ettől az ezerszálú függőségtől már gyomoridegem van. Nem értek a fejlődéshez, közben affinitásom sincs régi dolgokhoz. Lesarkosítva ez a majd apuci megoldja, belőlem meg legyen inkább a retek tudja kicsoda. Funkcionális analfabéta, fogyasztó és munkaerő állatnak még jó vagyok. Úgy érzem magam, mint vőlegény fasz nélkül. Anyám meg sivalkodik, hogy nem vagyok ez fogyasztói szemléletű. Látom rajta el van keseredve, hogy ez az ág kihalt. Hát feleljen meg a növekvő igényeknek az akinek két anyja van. Cseréljük már le azt az ócska szekrényt, de nekem jó az a szekrény. Szakember mondta át kéne vezetékelni a házat, dehogy vezetékelem majd kókányolok stb.
2023. okt. 7. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!