Hogyan lehet otthon elütni az időt? Több lent.
Figyelt kérdés
Nem szeretek unatkozni, de most itthon vagyok. 19 évesen eladó vagyok de nem vettek fel egy boltba sem. Miket lehet otthon csinálni, játszani? Azok akik otthon vannak egész nap mit szoktak csinálni?2023. szept. 25. 14:00
2/9 anonim válasza:
Rajzolj magadnak rántott húst.
3/9 anonim válasza:
Most már biztos, hogy ez csak trollkodás, vagy valaki felkapta a sztorit és a nevében kreál kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1241..
4/9 anonim válasza:
Oké ezen behaltam a rántott húsos xdddd
6/9 anonim válasza:
Tanulj,hogy ne csak egy pótolható "eladó" legyél.
19 évesen felnőtt fejjel ezt megkérdezni, hogy nem tudod magad elfoglalni egyedül, elég merész.. és egyben elgondolkodtató is.. nem gondolod?
7/9 anonim válasza:
tenisz, illetve ping-pong ütővel, a többi nem nyerő, próbáltam már
8/9 anonim válasza:
En keveset vagyok otthon, de szabadnap altalaba keson kelek mert ejszakaig/hajnalig haverozok. Mire osszeszedem magam mar kora du kb.. aztan mosas, vasarlas stb hazimelo vegul edzes. Utanna vagy ujra haverok vagy ps/filmezes
9/9 anonim válasza:
Keress munkát, vagy iratkozz be valami suliba. 19 évesen én egyszerre tanultam 2 szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!