Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet ebből kitörni?

Hogyan lehet ebből kitörni?

Figyelt kérdés

Barátnőm és én is barátok nélkül vagyunk. Így is nőttünk fel szinte.

Egyikünk sem igazán tud ismerkedni direktben.

A kapcsolatunk sem az igazi. Így talán attól is félünk hogy teljesen egyedül maradnánk ha szakítás lenne. Persze ott a család, de egy kör után az nem olyan már..

2023. szept. 25. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Járjatok el fejlesztő klubbokba sportra tánc / önvédelem oktatásokra .
2023. szept. 25. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Van közös hobbitok?

Van egyéni hobbitok?

Mik ezek?

2023. szept. 25. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor legyetek ti a barátok, aztán segítsétek egymást.

Könnyebb csapatban ismerkedni, eljártok ide-oda, aztán majd alakul. Nem is értem, hogy ti hogyan jöttetek össze 🤣

2023. szept. 25. 13:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekünk van hobbija művészeti jellegű, nekem nincs hobbim.
2023. szept. 25. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor először is keress magadnak valamit.

Vagy mivel töltöd a szabadidőet? Tengsz-lengsz, görgeted a facet vagy a tiktokot vagy amit épp meg "szörfözgetsz a neten"? Ezek az unalom pótcselekvései.

2023. szept. 25. 21:59
 6/7 A kérdező kommentje:

5ös pontosan kb ezt. Megcsinálom a házimunkát. Kus lakásban lakom így nincs sok. Munka után ülök tvzek netezek, vagy alszok..

Nem tudom helyre tenni az életem

2023. szept. 25. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ez kellemetlen:S

Próbáld meg kideríteni mi érdekel a világban és kezdj el foglalkozni vele aktívan. Ha vasútmodellezés, akkor az, ha biciklizés, akkor az, ha könyvírás, akkor az, teljesen mindegy.

Persze a kérdés szempontjából segít, ha olyan hobbit találsz amihez társaság is kell (pl társasjátékok nagy reneszánszukat élik), de igazából kezdésként egymagadban kell feltölteni az életedet.

2023. szept. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!