Hogyan lehet ebből kitörni?
Barátnőm és én is barátok nélkül vagyunk. Így is nőttünk fel szinte.
Egyikünk sem igazán tud ismerkedni direktben.
A kapcsolatunk sem az igazi. Így talán attól is félünk hogy teljesen egyedül maradnánk ha szakítás lenne. Persze ott a család, de egy kör után az nem olyan már..
Van közös hobbitok?
Van egyéni hobbitok?
Mik ezek?
Akkor legyetek ti a barátok, aztán segítsétek egymást.
Könnyebb csapatban ismerkedni, eljártok ide-oda, aztán majd alakul. Nem is értem, hogy ti hogyan jöttetek össze 🤣
Hát akkor először is keress magadnak valamit.
Vagy mivel töltöd a szabadidőet? Tengsz-lengsz, görgeted a facet vagy a tiktokot vagy amit épp meg "szörfözgetsz a neten"? Ezek az unalom pótcselekvései.
5ös pontosan kb ezt. Megcsinálom a házimunkát. Kus lakásban lakom így nincs sok. Munka után ülök tvzek netezek, vagy alszok..
Nem tudom helyre tenni az életem
Hát ez kellemetlen:S
Próbáld meg kideríteni mi érdekel a világban és kezdj el foglalkozni vele aktívan. Ha vasútmodellezés, akkor az, ha biciklizés, akkor az, ha könyvírás, akkor az, teljesen mindegy.
Persze a kérdés szempontjából segít, ha olyan hobbit találsz amihez társaság is kell (pl társasjátékok nagy reneszánszukat élik), de igazából kezdésként egymagadban kell feltölteni az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!