Nem fogok soha olyan szerelmi történetet hallani,ami tetszeni fog,ami bizakodásra adhat okot?
Figyelt kérdés
Az előbb olvastam a facebookon egy történetet ami vagy igaz vagy nem,hogy egy 21 éves csinos lány összejött egy 42 évvel idősebb férfival,ez külföldön történt de ez most mindegy.A történetből kiderült,hogy az idős úr egy pénzes,jómódú ember.Csak álom marad,hogy egy fiatal lány egy szegény férfival jön össze?Most attól függetlenül hogy vele egykorú vagy a nagyapja lehetne?31/F2023. szept. 23. 10:53
11/16 anonim válasza:
Igen, téged is ezért utasítanak el; a nők többsége korántsem anyagias.
12/16 A kérdező kommentje:
11 néha kételkedem amikor elutasít egy nő,hogy valóban a személyiség az oka?Mert sok lekezelő,lenéző bunkó emberrel meg összejönnek akinek van lóvéja.Nem arról van szó,hogyha van pénz,elnézőbbek a nők a személyiséget illetően?Ha meg nincs pénz akkor nem kegyelmeznek? Faképnél hagynak?
2023. szept. 23. 11:33
13/16 A kérdező kommentje:
Tehát ha egy bunkó vagyok és pénzem sincs nem kapok esélyt,viszont ha bunkó vagyok de jómódú bunkó,akkor talán kapok esélyt.
2023. szept. 23. 11:35
14/16 anonim válasza:
Igazából lényegtelen, hogy miért utasított el az adott nő. A lényeg, hogy elutasított, amiért nem tartozik válasszal.
Az a fokú általánosítás, amit itt leművelsz, önmagában elég ok az elutasításra bármilyen kicsit is értelmes nő részéről.
15/16 anonim válasza:
El kell menni munkát vállalni egy gazdag országba és miután megszedted magad elutazni egy olyan országba ahol nagy a szegénység és ott elkezdeni csajozni.Vannak például Afrikában is ilyen országok.
16/16 anonim válasza:
Most igazából csak irigykedsz arra, akinek vénségére vna annyi pénze, hogy nőt vegyen magának, vagy mélyebb incelkedésről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!